ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καμία αναφορά στο νέο γήπεδο του Άρη στην υποψηφιότητα της Ελλάδας για το Μουντιάλ 2030!

Η Ελλάδα θα θέσει υποψηφιότητα για την ανάληψη της διοργάνωσης του Μουντιάλ 2030,  σε συνεργασία με τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο. Την είδηση γνωστοποίησε σήμερα ο δημοσιογράφος, Μάνος Σταραμόπουλος στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου του Π.Σ.Α.Τ., που διεξάγεται στην Αρχαία Ολυμπία. 

Ο δεύτερος αντιπρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ. ανέφερε ότι ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μπιν Σαλμάν έχει πάρει το ΟΚ από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντελ Φαταχ Ελ Σίσι, ώστε να προχωρήσει τις διαδικασίες. 

Ο φάκελος είναι έτοιμος και ο Μπιν Σαλμάν έχει στείλει ήδη τον φάκελο της κοινής υποψηφιότητας σε ένα μεγάλο γραφείο των Η.Π.Α. για την περαιτέρω επεξεργασία. 

Σύμφωνα με όσα είπε, η Σαουδική Αραβία θα αναλάβει το μεγαλύτερο κόστος της διοργάνωσης. Τα περισσότερα παιχνίδια του Μουντιάλ, βάσει των δεδομένων του φακέλου, θα γίνουν στο Ριάντ, κάποια στο Κάιρο σε ένα γήπεδο που ετοιμάζεται, και τα υπόλοιπα στην χώρα μας. 

Στον φάκελο αναφέρεται ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Opap Arena, στο Καραϊσκάκη, στο ΟΑΚΑ, στη Νέα Τούμπα και στον Βοτανικό.

Καμία αναφορά στο νέο γήπεδο του Άρη, αν και μνημονεύονται η… Νέα Τούμπα και ο Βοτανικός!

To Top