Καμία συζήτηση Καρυπίδη – Μάντζιου για νέο συμβόλαιο! Ποια τα δεδομένα και η επόμενη μέρα

Ίσως να περίμενε κάποιος τον Θόδωρο Καρυπίδη να καλέσει τον Άκη Μάντζιο να τα πουν για την επόμενη μέρα της συνεργασίας τους. Κάτι που όμως δεν έχει γίνει. Όχι ότι δεν περνάει από το μυαλό του ισχυρού άνδρα του Άρη αλλά ίσως θέλει να τρενάρει κάπως την κατάσταση περιμένοντας την ολοκλήρωση της χρονιάς και φυσικά τι θα γίνει στον μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιο του Μάντζιου με τον Άρη ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τους κιτρινόμαυρους τον περασμένο Σεπτέμβριο για δεύτερη φορά και από τότε μέχρι σήμερα έχει κυλήσει αρκετό νερό στο αυλάκι με τα αποτελέσματα να έχουν θετικό πρόσημο. Πολλοί θεωρούν τον Μάντζιο πως είναι ο άνθρωπος που μάζεψε τα αποδυτήρια και έβαλε μια τάξη στην ομάδα. Το είπε άλλωστε πριν κάποιες ώρες και ο Ντουκουρέ σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ. Το έκανε μάλιστα έχοντας να διαχειριστεί ένα ρόστερ χτυπημένο από σοβαρούς τραυματισμούς βασικών παικτών (Ζουλ, Μάνου Γκαρθία, Σαβέριο, Βέλεθ) και σημαντικά κενά σε συγκεκριμένες αλλά κομβικές θέσεις όπως του φορ και του στόπερ ως τον Γενάρη που ήρθαν ενισχύσεις, ενώ οδήγησε τον Άρη στα playoffs και φυσικά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά από 14 χρόνια.

Ωστόσο δεν έχει λάβει ενημέρωση από τον Θόδωρο Καρυπίδη για νέο συμβόλαιο. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως και οι δύο πλευρές μπορεί να περιμένουν να περάσει το μεγάλο φετινό ραντεβού του Άρη που είναι ο τελικός, ώστε να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Για τη μεν διοίκηση, μια πιθανή κατάκτηση, να σημαίνει αυτόματα και πρόταση για ανανέωση αν και για αρκετούς, είναι λάθος να εξαρτάται το μέλλον ενός ήδη πετυχημένου και δοκιμασμένου σε δύσκολες συνθήκες τεχνικού, από ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο μεγάλο κι αν είναι.

Βέβαια υπάρχει και η πλευρά του Έλληνα προπονητή, ο οποίος μπορεί να εξετάσει τις επιλογές του, θέλοντας να εξαργυρώσει ένα καλύτερο συμβόλαιο ή και ακόμα να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό όπως έχουν κάνει αρκετοί συνάδελφοί. Κάτι το οποίο δεν έχει κρύψει στους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος.

Προς ώρας υπάρχει… πάγος στο φλέγον για τον Άρη θέμα της παραμονής του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και δύσκολα θα υπάρχουν εξελίξεις μέχρι τον τελικό. Εκτός βέβαια αν αλλάξει απόφαση κυρίως ο Καρυπίδης που έχει το μαχαίρι έχει και το καρπούζι.

To Top