ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το γεμάτο δίμηνο του Άρη και το πλάνο του Άκη Μάντζιου

Χωρίς προβλήματα αλλά με απουσίες των διεθνών συνεχίζονται οι προπονήσεις για τον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν σε ένα γεμάτο δίμηνο με τον Άκη Μάντζιο να έχει βγάλει το πλάνο που θα ακολουθηθεί από δω και πέρα μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Έλληνας τεχνικός θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα επίπεδα φρεσκάδας που απαιτούνται στο γκρουπ, για να ανταπεξέλθει αρχικά στα εννιά εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs και φυσικά όταν έρθει η ώρα του μεγάλου τελικού.

Ο Άρης έχει μπροστά του δύο εβδομάδες για να προετοιμαστεί καταλλήλως μέχρι το επόμενο παιχνίδι των playoffs με αντίπαλο τη Λαμία στις 31 Μαρτίου για τη 2η αγωνιστική. Ο Μάντζιος θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα τακτικά κομμάτια που έχει εντοπίσει πως χρήζουν βελτίωσης, ενώ θα έχει την πολυτέλεια του χρόνου, χωρίς ενδιάμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις ώστε να ανανεώσει το ρεπερτόριο των στατικών φάσεων.

Η προπόνηση της Καθαράς Δευτέρας περιελάμβανε όλους τους παίκτες πλην των διεθνών Παναγίδη, Ρόουζ και Σαμόρα. Το πρόγραμμα, που έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, παιχνίδι επιθετικής μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη το πρωί επίσης στο Δασυγένειο.

To Top