Σπαλέτι: “Κάποιοι παίκτες ξενύχτισαν παίζοντας PlayStayion πριν από το ματς με Ουκρανία

Ο προπονητής της Ιταλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, παραπονέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τους παίκτες που ξενυχτούν μέχρι αργά το βράδυ για να παίξουν PlayStation, αποκαλύπτοντας ότι κάποιοι από τους παίκτες το έκαναν πριν από τον αγώνα με την Ουκρανία στις 20 Νοεμβρίου.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποκάλυψε ότι πριν από το παιχνίδι με την Ουκρανία στις 20 Νοεμβρίου, που έληξε ισόπαλο 0-0, στους ομίλους της προκριματικής φάσης του Euro 2024, κάποιοι από τους παίκτες της Ιταλίας ξενύχτισαν για να παίξουν PlayStasion.

“Πιστεύετε ότι είναι σωστό οι επαγγελματίες που φορούν τη φανέλα της Ιταλίας να μην κοιμούνται το βράδυ για να παίξουν και να μην δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό την επόμενη μέρα;

Το επίπεδο ενός ποδοσφαιριστή φαίνεται στις 22 ώρες εκτός γηπέδου. Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι παίκτες, με νοιάζει που κάποια στιγμή πρέπει να κοιμούνται.

Κάποιοι παίκτες ξενύχτησαν πριν από το ματς με την Ουκρανία, δεν μου ταιριάζει. Στο Euro θα κάνουμε μία αίθουσα παιχνιδιών, γιατί είναι σημαντικό να γεμίσει ο χρόνος.

Περίπου στα μισά μεσάνυχτα θα πρέπει όλοι να είναι στο δωμάτιό τους. Οι εθισμοί δεν είναι καλοί. Το επάγγελμά σου δεν πρέπει να διαταραχθεί.

Όποιος θέλει να χάσει χρόνο δεν θα έρχεται στην εθνική ομάδα, δεν υπάρχει συμβόλαιο που να τον δεσμεύει μαζί μας”, είπε ο Ιταλός τεχνικός, απαντώντας στη συνέχεια καταφατικά για το αν αυτοί οι παίκτες βρίσκονται στις κλήσεις της “ατζούρα”.

 

To Top