Καμία υποψηφιότητα για την ΠΑΕ – Γεωργιάδης στο PRESSARIS «Δεν τίθεται θέμα ακυρότητας, όλα θα κριθούν στη γ.σ., θα στηθούν κάλπες»

Βάσει της ανακοίνωσης που εξέδωσε την περασμένη βδομάδα η Λέσχη, η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στην ΠΑΕ έληγε στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας. Τελικά δεν υπήρχε καμία υποψηφιότητα. Ο πρόεδρος του φορέα Κώστας Γεωργιάδης εξηγεί μέσα στο PRESSARIS την όλη διαδικασία.

Μέχρι τις 2μ.μ., όπως έγινε γνωστό, δεν υπήρχε καμία κατάθεση υποψηφιότητας για την ΠΑΕ, ενόψει της γενικής συνέλευσης του ερχόμενου Σαββάτου. Για το τι σημαίνει αυτό κι αν επηρεάζει τις εξελίξεις το PRESSARIS ζήτησε τα… φώτα του προέδρου του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος ξεκαθάρισε:

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα ακυρότητας των υποψηφιοτήτων που θα προκύψουν στο μέλλον. Η ανακοίνωση του φορέα έγινε στο πνεύμα του καταστατικού και μόνο, για να υπάρχει ενημέρωση των μελών. Το καταστατικό αναφέρεται μόνο σε τακτικές διοικήσεις και στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλεψη για διοικήσεις Πρωτοδικείου. Οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα νομιμότητας».

Στη συνέχεια εξήγησε πιο συγκεκριμένα τονίζοντας ότι: «Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλεψη για τις διοικήσεις Πρωτοδικείου, αρμόδιο να αποφασίσει είναι το ανώτατο όργανο του συλλόγου που είναι η γενική συνέλευση. Το σώμα, λοιπόν, θα αποφασίσει το Σάββατο εάν επιθυμεί να συνεχίσει ή όχι η παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ ή αν πρέπει να υπάρξουν εκλογές και πότε. Θα γίνει ό,τι πει η γενική συνέλευση και μάλιστα κάτω από απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες. Σε αυτήν μπορεί να έλθει όποιος επιθυμεί και να εμφανίσει τις θέσεις και τις προτάσεις του, ζητώντας την εμπιστοσύνη του κόσμου για να διοικήσει την ΠΑΕ».

Για το πώς θα γίνει η διαδικασία ο Γεωργιάδης μας είπε: «Κατ’ αρχήν θα με ανάταση των χειρών θα γίνει μόνο η εκλογή του προεδρείου της συνέλευσης. Για τις υπόλοιπες αποφάσεις θα στηθούν κάλπες, ώστε να υπάρχει απόλυτη αξιοπιστία στο αποτέλεσμα. Από κει και πέρα, θα πρέπει τα ταμειακώς εντάξει μέλη να αποφασίσουν για τα μέλη που δεν έχουν τακτοποιηθεί, εάν και κατά πόσο θα συμμετέχουν στη διαδικασία. Όλα θα γίνουν με απόλυτη τάξη και νομιμότητα».

To Top