Ζαραδούκας: “Σούλης, ο πιο καθοριστικός παράγοντας”

Στην ερώτηση ποιος ήταν ο καθοριστικός παράγοντας της ανατροπής της κατάστασης υπέρ του Άρη στις τελευταίες αγωνιστικές, για τον Γιάννη Ζαραδούκα υπάρχει μόνο ένα όνομα: Σούλης Παπαδόπουλος!

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ο διεθνής αριστερός μπακ έκανε δηλώσεις στο “novasports.gr”:

Γιάννη, η χρονιά τελείωσε, τι κρατάς;

«Κρατώ μόνο την παραμονή και τιποτα παραπάνω! Ερχόμενος στον ΑΡΗ, τον Ιανουάριο, είχα πει πως δεν είναι δυνατό και δεν γίνεται αυτή η ομάδα να πέσει. Παρ΄ ότι υπήρξαν αρκετές δυσκολίες, τελικώς, τα καταφέραμε και αυτό είναι που μετράει».

Η ανακούφιση, είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί τούτη την ώρα;

«Από τη στιγμή που μάθαμε, εν ώρα αγώνα, πως η ΑΕΚ έχανε στο Περιστέρι, ένα μεγάλο ΄΄ουφ΄΄ βγήκε από μέσα μας. Εκεί η χρονιά είχε τελειώσει και ένα μεγάλο βάρος είχε φύγει από πάνω μας».

Τι μέτρησε στο δρόμο προς την παραμονή;

«Η θέληση και η προσπάθεια όλων των παιδιών. Ακόμα κι όταν τα πράγματα φαινόταν να δυσκολεύουν υπερβολικά, κανείς δεν τα παράτησε , κανείς δεν λύγισε και εκ του αποτελέσματος, άξιζε αυτή η επιμονή».

Ποιος ήταν ο καθοριστικός παράγοντας της ανατροπής των τελευταίων αγωνιστικών;

«Σίγουρα ο Σούλης Παπαδόπουλος. Κατάφερε να μας μεταδώσει ένα διαφορετικό πνεύμα αντιμετώπισης των πραγμάτων, δουλέψαμε και σε θέματα τακτικής που δεν είχαμε δουλέψει μέχρι τώρα και ιδού το αποτέλεσμα. Νομίζω πως ο Σούλης έχει σημαντικό μερίδιο στην επίτευξη του στόχου και αυτό δεν πρέπει να το παραβλέψουμε. Θεωρώ πως είναι αδικημένος προπονητής, διότι θα μπορούσε να έχει κάνει σημαντικότερα πράγματα στην καριέρα του».

Από εδώ και πέρα;

«Τώρα λίγη ξεκούραση, την οποία έχουμε απόλυτη ανάγκη, να γυρίσουμε κατόπιν να κλείσουμε με κάποιες προπονήσεις τη χρονιά και να δούμε την επόμενη μέρα. Ο Άρης πρέπει να προχωρήσει και θα προχωρήσει!».

To Top