Νταμαρλής: “Για μένα αυτή η φανέλα είναι τα πάντα! Δεν θα την άλλαζα για τίποτα!”

Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής στην πρώτη του χρονιά στην Σουπερλίγκα είχε 11 συμμετοχές. Είναι εννιά χρόνια στον Άρη. Από τα 11 του χρόνια. Είναι οπαδός του Άρη και δεν θέλει να αλλάξει ποτέ την φανέλα αυτή!

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Οι δηλώσεις του Έλληνα αμυντικού μέσου στα “Αθλητικά Νέα”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στα συναισθήματά του, με δεδομένο ότι τελείωσε η σεζόν και επιτεύχθηκε ο στόχος της παραμονής: «Σίγουρα, ήταν δύσκολη σεζόν. Νιώθουμε μια ανακούφιση, μετά από όλα αυτά που έγιναν. Βγήκαμε χτες, διασκεδάσαμε και ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε από εδώ και πέρα καλύτερα».

Για το πώς ένιωσαν οι παίκτες όλη αυτή τη δύσκολη χρονιά, είπε: «Περιμέναμε ότι θα περάσουμε μια δύσκολη χρονιά. Οι περισσότεροι ήμασταν μικροί σε ηλικία, έπεσε πολύ βάρος σε εμάς, αλλά τα καταφέραμε. Υπήρχε μεγάλη πίεση, ειδικά προς το τέλος του πρωταθλήματος. Τα αποτελέσματα δεν έρχονταν, και αυτό ήταν και φυσιολογικό. Τέλος καλό, όλα καλά, όμως. Δείξαμε στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε ψυχή. Και ότι όταν είμαστε ενωμένοι ομάδα και λαός, δεν μπορεί να μας κερδίσει κανένας».

Για τη διαιτησία που είχε κόντρα ο Άρης κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν, ανέφερε: «Και εμείς οι ίδιοι έχουμε συζητήσει ότι αν είχαμε τους βαθμούς που μας στέρησαν οι διαιτητές, σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Δε ξέρω γιατί υπήρχε προς την ομάδα μας αυτή η αντιμετώπιση. Θα ήμασταν πιο ήρεμοι, θα κοιτούσαμε το κάτι παραπάνω. Θα μπορούσαμε να μιλάμε και για Ευρώπη. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι ήθελαν να ρίξουν τον Άρη. Μια ομάδα με 99 χρόνια ιστορίας, ήθελαν να τη ρίξουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αποδείξαμε όμως ότι μια τέτοια ομάδα, δεν πρόκειται να τελειώσει έτσι εύκολα».

Για τι συζητούσαν μεταξύ τους οι παίκτες του Άρη, όταν έβλεπαν αυτά τα διαιτητικά λάθη, υπογράμμισε: «Εμείς μέσα από όλα αυτά που διαδραματίζονταν, γινόμασταν ακόμα πιο δυνατοί. Λέγαμε ότι δε θα τους αφήσουμε να περάσει το δικό τους, ειδικά μετά το ματς με τον Πανθρακικό, που όλοι πίστευαν ότι έχουμε πέσει. Γίναμε πιο δυνατοί, με τη βοήθεια και του προπονητή μας, ο οποίος δούλεψε πολύ στη ψυχολογία, κάτι το οποίο χρειαζόμασταν. Έτσι τελικά τα καταφέραμε και μείναμε στην κατηγορία».

Για το αν ήταν η χειρότερη Κυριακή αυτή του αγώνα με τον Πανθρακικό, επεσήμανε: «Πιστεύω πώς ναι, γιατί ξέραμε ότι με νίκη θα ήμασταν καλά και ήρθε η ισοπαλία. Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα. Στις προπονήσεις δεν υπήρχε όρεξη, αλλά κατήφεια. Μετά το διπλό, όμως, που κάναμε στο Περιστέρι, τα πράγματα άλλαξαν και αυτό φάνηκε».

Για τα κλάματα των παικτών στον αγώνα του Περιστερίου, τόνισε: «Ήταν σίγουρα η ένταση όλης της χρονιάς. Παίζαμε σε εκείνο το ματς την ιστορία του συλλόγου. Μετά την αποβολή του Αγκάνθο, σκεφτήκαμε ότι όλα τελείωσαν. Αλλά αυτό μας έκανε πιο δυνατούς, καταφέραμε να κερδίσουμε και βγάλαμε από πάνω μας μια ένταση, ένα πάθος».

Για το αν άγγιξαν τους παίκτες του Άρη τα όσα λέχθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας: «Εννοείται. Τα συζητούσαμε μεταξύ μας, ήταν αδύνατο να μη μας αγγίξουν. Βλέπαμε τον πόλεμο που δεχόμασταν από άλλες ομάδες και τους παράγοντές τους, έψαχναν τρόπο να πέσει ο Άρης. Δεν τους κάναμε το χατίρι και τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι».

Για τις πολλές αλλαγές προπονητών κατά τη διάρκεια της περιόδου, είπε: «Σίγουρα δε βοήθησε. Ήμασταν μια καινούρια ομάδα και σχεδόν κάθε δύο μήνες αλλάζαμε προπονητή. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμάς”.

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η φανέλα του Άρη, ανέφερε: «Σημαίνει πολλά. Είμαι εννιά χρόνια στην ομάδα, είμαι οπαδός της. Για μένα, αυτή φανέλα είναι τα πάντα. Έχω δώσει και τη ψυχή μου, έχω κάνει πολλά. Δε θα την άλλαζα για τίποτα. Εύχομαι να μπορούσα να μείνω εδώ για όλη μου τη ζωή».

Για την πολύ καλή παρουσία κάποιων νεαρών παικτών στον Άρη, επεσήμανε:  «Ο Άρης μετά προβλήματα που έχει, πρέπει να στηριχθεί σε εμάς τους νεαρούς. Πολλά παιδιά είμαστε χρόνια μαζί και νομίζω ότι αυτή η γενιά σε δύο με τρία χρόνια θα κάνει πολύ μεγάλα πράγματα, αν βέβαια δουλέψουμε».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, να μείνουμε όλοι ενωμένοι και την νέα χρονιά να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα».



To Top