ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμαρά: “Νιώθω πεινασμένος, νέα πρόκληση ο Άρης, μια οικογένεια” (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε στο κανάλι της ΠΑΕ Άρης ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πριν πιάσει δουλειά με τους κιτρινόμαυρους! Ο 26χρονος φορ είναι από χθες ποδοσφαιριστής του Άρη και μίλησε για τη νέα του ομάδα και τους στόχους.

Όπως είπε αρχικά: “Είναι μια νέα πρόκληση για μένα, είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα για τον Άρη. Είδα αυτήν την συμπαράσταση των φιλάθλων και θέλω να ξεκινήσω το γρηγορότερο δυνατό. Όλοι αυτοί που ήρθαν στο αεροδρόμιο ήταν χαρούμενοι για μένα και γω ήμουν χαρούμενος που ήρθαν κι αυτοί για ,μένα”.

Στην συνέχεια υπογράμμισε ότι: “όπως είπα στο αεροδρόμιο ήρθα εδώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό, παίξω όσο περισσότερο μπορώ, να βάλω γκολ και είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχω με την υποστήριξη όλων”.

Είχα ακούσει ότι ήταν ένα ωραίο μέρος εδώ, δεν ήξερα πολλά για τον Άρη, αλλά έμαθα ότι είναι μια οικογένεια. Είμαι πεινασμένος, νιώθω τα πάντα, απλά θέλω να ξεκινήσω”.

Για το ότι είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Άρη είπε: “Πρέπει να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου σε μένα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο, θα το δείτε στο γήπεδο”.

To Top