ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καμπάνα στην ΕΠΟ για την σκανδαλώδη αδειοδότηση του Πανιωνίου!

Υψηλό πρόστιμο στην ΕΠΟ επέβαλε η UEFA λόγω του ότι το καλοκαίρι η δευτεροβάθμια επιτροπή Αδειοδότησης είχε χορηγήσει άδεια στον Πανιώνιο κόντρα στην απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας!

Όπως έγινε γνωστό, η UEFA επέβαλε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ στην ελληνική ομοσπονδία με αφορμή την σκανδαλώδη αδειοδότηση του Πανιωνίου το περασμένο καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, η UEFA είχε ανάψει «κόκκινο» στην χορήγηση άδειας των Νεοσμυρνιωτών, ωστόσο η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης αποφάσισε τελικά να δώσει άδεια στους κυανέρυθρους (κόντρα και στην αρχική εισήγηση που υπήρχε από τον Δημητρίου), κάτι το οποίο κρίθηκε εσφαλμένο.

Παράλληλα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απαίτησε το «ψήλωμα» των μελών του δευτεροβάθμιου οργάνου, κάτι που θα επικυρωθεί άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η UEFA επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στην ΕΠΟ λόγω της εσφαλμένης χορήγησης αδείας συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις 2016-17 στην ΠΑΕ Πανιώνιος.

Η άδεια συμμετοχής χορηγήθηκε από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, σε αντίθεση με την εισήγηση του Διευθυντή Αδειοδότησης της ΕΠΟ κ. Δημητρίου.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ζητά από την ΠΔΕ την άμεση αντικατάσταση όλων των μελών της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής.

Η ΠΔΕ θα προχωρήσει στην αντικατάσταση άμεσα και θα λάβει κάθε μέτρο προς αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον».

To Top