Καμπάνταης, Δάρλας, Γόγολος και… Νέτο στο μεταγραφικό κάδρο!

Μπορεί ακόμη να μην έχουν πάρει τις οριστικές αποφάσεις τους για το πού θα κινηθούν και σε ποιες θέσεις θα “χτυπήσουν” μεταγραφικά οι άνθρωποι του Άρη, όμως ήδη υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε μια εν δυνάμει λίστα, απασχόλησαν τους κίτρινους και το καλοκαίρι και θεωρητικά είναι στο μεταγραφικό κάδρο.

Μέσα σε αυτό βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, οι Λεωνίδας Καμπάνταης, Φίλιιππος Δάρλας, αλλά και οι παλιοί.. γνώριμοι Ντάρσι Νέτο, Σπύρος Γόγολος, Τέσσερις παίκτες που συνδυάζουν αυτό που λείπει από την ομάδα, η οποία χτίστηκε με τον τρόπο που χτίστηκε το περασμένο καλοκαίρι, δηλαδή την εμπειρία. Είναι… μπαρουτοκαπνισμένοι και μπορούν να προσδώσουν στους “κίτρινους” πολύτιμα στοιχεία στην προσπάθεια της αντεπίθεσης.

Σε κάθε περίπτωση, το μεταγραφικό έχει πολύ δρόμο ακόμη και οι Κάμπος, Τοπαλίδης θέλουν πρώτα να τσεκάρουν όλο το υλικό, πριν δώσουν το “πράσινο φως” σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, τη στιγμή που δεν θέλουν να αποπροσανατολιστεί η ομάδα από τον αγωνιστικό της στόχο και την επαφή της με την κορυφή.

To Top