Προβάδισμα σε Γιαννίτση-Παπαδόπουλο, αγωνία για Πόι

Το κενό που άφησε με την αποβολή του ο Βάσκο Φερνάντες ήταν το βασικό ζητούμενο των τελευταίων ημερών αναφορικά με τον καταρτισμό της βασικής ενδεκάδας από τον Πάουλο Κάμπος. 

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης είναι αυτή τη στιγμή ο ένας εκ των δύο κεντρικών αμυντικών του Άρη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί δίπλα στον Γκόλια.Ο Βραζιλιάνος έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του νεαρού Μαζουλουξή, ωστόσο προς το παρών φαίνεται διατεθειμένος να εμπιστευτεί τον σαφέστατα πιο έμπειρο Γιαννίτση, που δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Δίπλα στον… σίγουρο, Ηλία Προβατίδη θα αγωνιστεί ο Μάριος Παπαδόπουλος που θα διατηρήσει την θέση του στην αρχική ενδεκάδα, παρότι υπήρξε σκέψη για χρησιμοποίηση από την αρχή του Λεμονή.

Ο… “πονοκέφαλος” των τελευταίων ωρών, ακούει στο όνομα Μάουρο Πόι (αιμάτωμα στην γάμπα) και είναι αυτός για τον οποίο θα μεριμνήσει σήμερα ο 57χρονος τεχνικός. Ο Κάμπος προσανατολίζεται σε δοκιμές στην περίπτωση που ο Αργεντίνος δεν καταφέρει να είναι παρών στο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά.

Σήμερα, θα φανεί ποιος εκ των Ρένια και Χιντασέλι θα διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα και ποιες αλλαγές θα γίνουν στην επίθεση της ομάδας.

To Top