ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: “Δεν είμαστε ούτε καν στο 50%…”

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε για τη χθεσινή εύκολη νίκη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας.

Το μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη, είπε: «Τα μηνύματα είναι θετικά. Κινούμαστε πάνω στο πλάνο που έχει θέσει ο κόουτς Νομίζω ότι είμαστε σε αρκετά καλό σημείο για την εποχή που βρισκόμαστε. Βέβαια, είμαστε ακόμα πολύ μακριά από τις δυνατότητές μας, αλλά δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και νομίζω πως όταν πρέπει, θα φτάσουμε στην επιθυμητή κατάσταση.

Έχουμε πολλούς παίκτες με επιθετικές ικανότητες και μπορώ να πω ότι συμπληρώνει ο ένας τον άλλον, αυτό είναι και το ζητούμενο. Ταυτόχρονα, έχουν πολύ μεγάλη διάθεση για να συνεργαστούν και να πασάρουν στο συμπαίκτη τους. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι αμυντική και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των παικτών που πήραμε. Αθλητές, με πολύ καλά χέρια και γρήγορα πόδια. Και στην άμυνα έχουμε τεράστια περιθώρια βελτίωσης».

Όσο για το επίπεδο που βρίσκεται ο Άρης:«Μπορεί να μην είμαστε καν στο 50%. Και αυτό γιατί, εκτός από τα στοιχεία των συνεργασιών, έχουμε και αρκετά νέα παιδιά τα οποία πρέπει να διδαχθούν κάποια στοιχεία μιας ξεχωριστής λίγκας όπως είναι η ελληνική. Για παράδειγμα, σε δύο διαδοχικά ματς δώσαμε στον αντίπαλο βολές μετά το μπόνους, σε σημείο που δεν κινδυνεύαμε να δεχτούμε καλάθι. Αυτό είναι από την υπερβολική διάθεση που έχει η ομάδα να πιέσει, να τρέξει, να φύγει στον αιφνιδιασμό και σε ένα δύσκολο και κρίσιμο ματς μπορεί να μας στοιχίσει»

To Top