ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρώτη προπόνηση για τις κορασίδες του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου (photo)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (10/9) η πρώτη προπόνηση των κορασίδων ποδοσφαίρου του Άρη για τη νέα χρονιά στο ανοιχτό γηπεδάκι των shooters 5X5 mini football club στην Πυλαία.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Το παρών στην προπόνηση έδωσαν όλες οι αθλήτριες του ΑΡΗ και κάποια νέα κορίτσια, όπως η Δήμητρα Σελεμίδου, η Νίκη Μαχαιρίδου, η Πηνελόπη-Ελένη Αναστασιάδου και η Καλύψω Μαρκοπούλου.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, υπήρξε μία σύντομη ενημέρωση των αθλητριών για το πρόγραμμα από την προπονήτρια της ομάδας,την Ελευθερία Κολλήγα,ο οποία τις ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση σε σχετικά χαλαρούς ρυθμούς,μιας και ήταν η πρώτη προπόνηση της χρονιάς 2015-2016.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε κυρίως τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις με την μπάλα και ήταν προπόνηση για την φυσική κατάσταση των κοριτσιών. Επίσης,τα κορίτσια του ΑΡΗ ήταν ξεκούραστα και με πολύ όρεξη για δουλειά.

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 17:30-18:45 στα γηπεδάκια shooters 5X5 mini football club στην οδό Β. Σεβενίδη 16,στους Ελαιώνες, στην Πυλαία.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται ακόμα οι εγγραφές νέων ποδοσφαιριστριών στο τμήμα κορασίδων του ΑΡΗ ηλικίας 6-17.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του τμήματος την Ελευθερία Κολλήγα στο τηλ. 6946844051 ή μέσω του fb page της ομάδας».

To Top