ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρεμιέρα για τις ακαδημίες μπάσκετ του Άρη! (photos)

Την πρώτη συνάντηση για τη νέα χρονιά είχε σήμερα η ακαδημία μπάσκετ του Άρη. Η έναρξη της ακαδημίας έγινε σε πολύ όμορφο κλίμα με την παρουσία πολλών αθλητών και γονέων.

Τον πρώτο χαιρετισμό απηύθυνε ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας κ. Νίκος Χασόπουλος ο οποίος στην ολιγόλεπτη ομιλία του αναφέρθηκε στο πλάνο της ακαδημίας αλλά και τη δυναμική της που πλέον αποκτά μεγαλύτερη εμβέλεια σε συνδυασμό με την έλευση του κ. Λάσκαρη στην ομάδα. Αναφέρθηκε επίσης στα διορθωτικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα αλλάξουν την εικόνα των γηπέδων που προπονούνται τα τμήματα υποδομής. Έκλεισε λέγοντας πως μόνο όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιώργος Σιδηροηλίας υπεύθυνος διοικητικής μέριμνας όπου μίλησε για τη νέα σελίδα στον μπασκετικό Άρη. Αναφέρθηκε στις προοπτικές που υπάρχουν αλλά και τα εφόδια που πλέον δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για το καλύτερο αποτέλεσμα. Κλείνοντας τόνισε την προσπάθεια που θα καταβάλλεται για να επιλύονται τυχόν προβλήματα που θα προκύπτουν.

Το λόγο τέλος πήρε ο διευθυντής της ακαδημίας Αχιλλέας Παπαδημητρίου. Αφού αρχικά αναφέρθηκε στην ευτυχή συγκυρία στην οποία βρίσκεται το τμήμα μπάσκετ του Άρη μίλησε για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της ακαδημίας. Στάθηκε επίσης στην διάθεση για δουλειά μέσα στο γήπεδο η οποία σε συνδυασμό με την παιδαγωγική προσέγγιση θα έχει ως στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά. Ζήτησε από όλους συνεργασία και καλή διάθεση συστατικά που θα βοηθήσουν το νέο πρότζεκτ της ακαδημίας.

Στο τέλος μοιράστηκε το πρόγραμμα αλλά και ενημερωτικό υλικό της ακαδημίας.

aris_akadimia_basket3 aris_akadimia_basket2 aris_akadimia_basket1

 

 

To Top