ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καμπερίδης: “Μας έλειπε η ενέργεια, το ματς γλίστρησε από τα χέρια μας – Να νικήσουμε έστω και με ένα πόντο στο γήπεδο μας”

O Σάββας Καμπερίδης επισήμανε την σπατάλη των πολλών χαμένων σουτ και των ριμπάουντ, γεγονός που στοίχισε στον Άρη και γνώρισε την ήττα στο Βερολίνο.

«Ελέγχαμε το παιχνίδι για 33 λεπτά. Σε εκείνο το σημείο δεχθήκαμε κάποια καλάθια στην λήξη της επίθεσης και 9 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ. Αυτό δημιούργησε έναν εκνευρισμό και μία παραπάνω πίεση» είπε αρχικά ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης.

Για την εικόνα του Αρη ειδικά στο τέλος του παιχνιδιού: «Χάθηκαν ελεύθερα σουτ, που θα μπορούσαν να μας βάλουν ξανά στο παιχνίδι ή να μικρύνουν την διαφορά. Το ζητούμενο είναι να νικήσουμε έστω και με ένα πόντο στο γήπεδο μας. Μας έχει λείψει αρκετά».

Για το κατά πόσο ο Πρίφτης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών: «Αυτό που έλειπε στα τελευταία δύο παιχνίδια, ήταν η ενέργεια. Τα παιδιά πάλεψαν, ίσως όμως η υπερβολική θέληση επηρέασε την συγκέντρωση μας. Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση στην έδρα μας».

Για τις συζητήσεις σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ: «Ετσι κι αλλιώς, ακόμα και αν κάναμε αλλαγή, δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής. Αυτοί ήμασταν και αυτοί έπρεπε να παλέψουμε. Δεν θα κάνουμε αλλαγές για να ικανοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα. Πρέπει να βρούμε και τον παίκτη που θέλουμε. Πρώτα όμως να βρούμε τον εαυτό μας και να δούμε τα λάθη μας. Οποιαδήποτε αλλαγή στο ρόστερ είναι ευπρόσδεκτη, αλλά να είναι αυτή που πρέπει».

Για την γεύση που αφήνει στην ομάδα η σημερινή ήττα: «Νιώθουμε όλοι ότι το ματς γλίστρησε από τα χέρια μας. Είμαστε απογοητευμένοι από αυτό. Εκεί που το μομέντουμ ήταν δικό μας, το ματς ξέφυγε».

To Top