ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: “Πρέπει να γίνουν αλλαγές, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια”

Ο Σάββας Καμπερίδης τόνισε πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και πρέπει να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ, ενώ υπογράμμισε πως αν δεν υπάρχει η άμυνα στο ένας εναντίον ενός ο Άρης δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον Κώστα (Χαραλαμπίδη), κέρδισαν δίκαια. Όσο είμαστε μαζί έχουμε κάνει τρεις ήττες και έχουμε δεχθεί 95, 96 και 101 πόντους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι με αυτή την αμυντική συγκομιδή, δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν. Γίνεται προσπάθεια, αλλά και σήμερα οι περισσότεροι πόντοι είναι σε άμυνα ένας εναντίον ενός. Αν δεν παίζεις άμυνα στο ένας – ένας, δεν μπορούμε να κερδίσουμε έτσι.

Είμαστε μια ομάδα που σκοράρει εύκολα 80 πόντους και έχουμε χάσει τρεις φορές με 20 πόντους.

Προφανώς και πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα στην ομάδα, σίγουρα στις προπονήσεις και εφόσον υπάρξει η δυνατότητα, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο, πρέπει να γίνουν αλλαγές”.

Πρόσθεσε πως “πρέπει η ομάδα να μπορεί να κάνει αλλαγές, γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον σύλλογο. Εφόσον υπάρξει αυτή η δυνατότητα προφανώς και θα γίνουν αλλαγές. Μέχρι τότε όμως αυτοί που είμαστε εδώ θα πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη αυταπάρνηση και πολύ καλύτερη εικόνα. Υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι που βγήκαν 2-3 παιδιά αμυντικά όπως ο Μιλόσεβιτς και ο Φλιώνης και η ομάδα πλησίασε, αλλά είχαμε και κακές αποφάσεις. Πρέπει να έχουμε δεχθεί πέντε τρίποντα στα τελευταία 2’’ της επίθεσης σε άμυνα ένας εναντίον ενός. Χάσαμε και 15 αμυντικά ριμπάουντ, πως να γυρίσεις και να κερδίσεις;”.

Για τις επτά νίκες που χρειάζεται ο Άρης για να σωθεί είπε: “Τουλάχιστον επτά νίκες χρειάζεται η ομάδα, γιατί τα αποτελέσματα δεν βοηθούν, άρα δεν μπορούμε να υπολογίζουμε τι κάνουν οι άλλοι. Εγώ πιστεύω στην ομάδα. Οι επτά νίκες είναι εφικτές. Η ομάδα έχει ποιότητα και νομίζω ότι εξαρτάται από τον κάθε ένα από μας να δώσει το κάτι παραπάνω… Εχουν βρεθεί κι άλλες ομάδες σε αυτήτη θέση και τα κατάφεραν, επειδή συσπειρώθηκαν. Μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς”.

To Top