ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: “Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους, φέρνει ηρεμία και αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη”

Ικανοποιημένος από την πρώτη φετινή νίκη του Άρη, ο Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στα επιμέρους κομμάτια του αγώνα με τον Ηρακλή και συνεχάρη τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου…

Στην αρχή ο προπονητής του Άρη είπε: «Να ευχηθώ συλλυπητήρια και αφιερώνουμε τη νίκη στον Γιάννη τον Βρούσγο που ήταν πάντα κοντά μας και θα μας λείψει».

Και συνεχίζοντας για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια σε παίκτες και συνεργάτες έκαναν εξαιρετική δουλειά, όλο αυτό το διάστημα. Η εικόνα και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε στα προηγούμενα παιχνίδια.  Ο Ηρακλής προερχόταν από μια σημαντική νίκη, έχει ποιότητα και ταλέντο και ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους παρ’ όλη την έλλειψη ρυθμού. Στο τέλος δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο και κερδίσαμε δίκαια.  Εκτός από αυτοπεποίθηση θα μας δώσει και αυτό που θέλουμε για να χτίσουμε για τη συνέχεια.

Κάθε νίκη είναι χρήσιμη και όσο καλύτερος ο αντίλαλος τόσο πιο σημαντική καταρχάς για την ψυχολογία μας. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλότερο επίπεδο και ρυθμό και αυτό ήταν το ζητούμενο. Φέρνει μια ηρεμία αυτή η νίκη. Υπάρχουν απαιτήσεις και σε μια ομάδα όπως ο Άρης πρέπει να παίρνεις τα αποτελέσματα και όταν δεν έρχονται, υπάρχει αναμενόμενη πίεση».

Για την πεντάδα με Κουζέλογλου και Σλαφτσάκη: «Έχουμε παιδιά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά  για να αλλάζουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι. Σλαφτσάκης και Κουζέλογλου είναι ιδανικοί για να πιέσουμε τον αντίπαλο και για αυτό χρησιμοποιήσαμε αυτό το σχήμα. Φαινόταν από την εξέλιξη του αγώνα ότι αυτό θα μπορούσε να μας βάλει σε τροχιά νίκης».

Και κατέληξε: «Περαστικά στην Ελσα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αστεριάδη. Εύχομαι να είναι γρήγορα μαζί μας και υγιείς».

To Top