Καμπετσής: “Ο Άρης παίζει επιθετικά και αυτό θα μας βοηθήσει”

Αισιόδοξος για το ματς με τον Άρη εμφανίστηκε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Καμπετσής, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το επιθετικό παιχνίδι των «κίτρινων» βολεύει την ομάδα του.

Αναλυτικά ο Αργυρής Καμπετσής ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Μας είχε περάσει ο κόουτς ότι ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, καθώς και ότι βαθμολογικά ήταν πολύ σημαντικό για μας. Ήταν και θέμα γοήτρου, γιατί είχαμε ηττηθεί στα προηγούμενα παιχνίδια από τον ΟΦΗ. Ήταν και ωραίο το γήπεδο, είχε θερμή ατμόσφαιρα και όλο αυτό βοήθησε για να βγάλουμε αντίδραση».

Για το αν διευκολύνει τον Παναθηναϊκό το γεγονός ότι ο Άρης δεν αμύνεται μαζικά: «Έχει αποδειχθεί ότι με τις ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, τα καταφέρνουμε πιο εύκολα. Αυτό κάναμε και στα ντέρμπι σε σχέση με άλλα παιχνίδια όπου κάποιες ομάδες κλείνονται πίσω και παίζουν στην αντεπίθεση. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο για μας το γεγονός ότι έχουν το ίδιο στιλ με μας και ότι προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι θα μας βοηθήσει».

Για την ομάδα του Άρη και την εικόνα που έχει διαμορφώσει για τους “κίτρινους”: «Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, περισσότερο ολοκληρωμένη σε σχέση με τον ΟΦΗ. Και αυτό γιατί είναι καλοί και στο αμυντικό, αλλά και στο επιθετικό κομμάτι. Έχουν καλό προπονητή και είναι καλή ομάδα».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Το παιχνίδι θα κριθεί στη θέληση και στις λεπτομέρειες. Όποιος κάνει λιγότερα λάθη και είναι αποτελεσματικός».

Για το αν θα επηρεάσουν τον Παναθηναϊκό οι απουσίες στην άμυνα: «Δεν έχουμε θέμα στην άμυνα, είμαστε αρκετά καλοί».

Για το αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους: «Το έχουμε ξαναπεί. Μας βοηθά πολύ ο κόσμος και τον θέλουμε κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι σταδιακά αποκτά χρόνο συμμετοχής: «Μέσα από τη δουλειά γίνονται όλα. Μέσα από τις προπονήσεις προσπαθώ να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του».

Για το αν πείσμωσε, εξαιτίας του μικρού χρόνου συμμετοχής: «Σίγουρα, όπως κάθε παίκτης που βλέπει ότι δεν χρησιμοποιείται από τον προπονητή του πεισμώνει, δουλεύει πιο πολύ και προσπαθεί να αποδείξει πράγματα».

To Top