ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντραγκίτσεβιτς: “Είχαμε πίστη για τη νίκη, πρέπει να έχουμε μαχητικό πνεύμα”

Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς εστίασε στην αλλαγή προπονητή και το καλό ρόστερ που υπάρχει για να βγάλει τον Άρη από τη δύσκολη θέση, ενώ δεν αποποιήθηκε των ευθυνών που έχουν οι παίκτες γι’ αυτήν την κατάσταση.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Μαυροβούνιος σέντερ τόνισε: “Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, υπήρχε το πρέπει, γιατί προερχόμαστε από μια περίοδο με τραγικά αποτελέσματα. Φάνηκε η δουλειά με τον νέο προπονητή, θέλουμε να παίζουμε έτσι πετυχημένα γιατί έχουμε καλό ρόστερ και μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε”.

Πρόσθεσε πως “είχαμε πίστη για τη νίκη, είχαμε θετική ενέργεια από τον κόσμο και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε περισσότερο, κάναμε καλή δουλειά, είχαμε κάποια προβλήματα στο τέλος, αλλά παίξαμε πολύ καλά τρία δεκάλεπτα”.

Για τη συνέχει στη σεζόν είπε: “Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι ζώης και θανάτου, εμείς μόνοι μας το κάναμε έτσι.. Με τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά σαν τη σημερινή έχουμε πολλές πιθανότητες… Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Προμηθέα και πρέπει να έχουμε μαχητικό πνεύμα στον δεύτερο γύρο”.

Για τη νέα διοίκηση σχολίασε: “Είναι δύσκολη στιγμή για τον Άρη εντός και εκτός γηπέδου, αλλά έχουμε εξαιρετικο γκρουπ παικτών. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να πάμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Ελπίζουμε οι άνθρωποι να δώσουν λύσεις γιατί πρόκειται για ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ…”.

To Top