ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σερέλης: “Εύχομαι ολόψυχα στον Άρη να βρει τον δρόμο του και να μην παίζει τέτοια κρίσιμα παιχνίδια ξανά”

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε και πάλι με πολύ όμορφα λόγια για τον Άρη και ευχήθηκε να μην παίξει ξανά άλλα τέτοια κρίσιμα παιχνίδια…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο τεχνικός του Λαυρίου είπε: “Ξέραμε ότι θα προσπαθήσει ο Άρης μέσα από την άμυνα να μας βγάλει εκτός παιχνιδιού, γιατί ήξερε ότι εμείς με αρκετή πίεση δεν είχαμε ανταποκριθεί καλά σε προηγούμενα παιχνίδια.

Είχαμε δύο καλά διαστήματα, για 15 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, ανταποκριθήκαμε καλύτερα σε σχέση από άλλα παιχνίδια, αλλά κάναμε πολύ κακό τρίτο δεκάλεπτο, πήγε η διαφορά στους 20 πόντους και γι’ αυτό κέρδισε ο Άρης το παιχνίδι.

Για μας δεν ήταν παιχνίδι δίχως αύριο, έχουμε σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα την παραμονή μας”.

Πρόσθεσε πως “εύχομαι ολόψυχα κάθε χρόνο στον Άρη να βρει τον δρόμο του, να ξαναγίνει η ομάδα που όλοι εμείς της γενιάς μου γνωρίσαμε και ασχοληθήκαμε και εύχομα να μην φτάσει ξανά να παίζει τέτοια κρίσιμα παιχνίδια”.

Για την αποβολή του είπε: “Αν κάποιος παρακολουθεί εμένα, θα ξέρει ότι δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτητές. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Ότι και να πούμε για τους διαιτητές είναι άλλοθι. Δεν θα μιλήσω, αλλά δεν τρέχει τίποτα… Δεν έχω αποβληθεί ποτέ”.

To Top