“Κανένα συγχωροχάρτι στον Αθανασιάδη!”

Ο Κλάους Αθανασιάδης δεν πρέπει να πάρει κανένα συγχωροχάρτι επειδή είναι… νέος, για το tweet που έγραψε το Σάββατο και αποτέλεσε πηγή… βίας μια μέρα μετά στη Τούμπα, σύμφωνα με όσα δήλωσε το μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτης Στεφανίδης.

Σε δηλώσεις που έκανε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” ο κ. Στεφανίδης υπογράμμισε πως “δεν υπήρξε καταγγελία προς τα αρμόδια όργανα. Εκδώσαμε μια επιστολή μόνο. Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει αυτό το σχόλιο. Τα αποτελέσματα τα είδαμε μέσα στο γήπεδο. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στα όσα έγιναν μετά το 80 και μέσα στη φυσούνα. Το ότι μπορεί οι οπαδοί να είναι ένθερμοι είναι αποδεκτό. Από εκεί και περά ως επίσημοι φορείς δεν είναι δυνατόν να προχωρούμε σε τέτοιες δηλώσεις. Δεν γίνεται να δίνουμε συγχωροχάρτι επειδή είναι νέος”.

Ρωτήθηκε και για το επεισόδιο Δώνη – Κάκου που αποσιωπήθηκε και απάντησε πως “δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Έτσι μας μεταφέρθηκε. Ανταλλάχθησαν βαριές εκφράσεις, σπρωξίματα μέχρι και μπουνιές. Αυτά μας είπαν εμάς επάνω. Και άλλα πράγματα μας μεταφέρθηκαν και έχουν ισχύ. Αλλά τι μας ενδιαφέρει εμάς τι έγινε με τον Δώνη και τον Κάκο;”.

 

To Top