Κόντρες και στηρίγματα στο Τσάμπιονς λιγκ‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Η δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται σήμερα και το στοιχηματικό ενδιαφέρον αυξάνει, αφού στο κουπόνι μας εμφανίζονται αρκετές ευκαιρίες.

Οι προτάσεις που ξεχωρίζουν σήμερα είναι τέσσερις. Για τα Μονά πάμε με δύο «Άσους». Ο πρώτος στην αναμέτρηση Γαλατάσαραϊ – Μπράγκα που πληρώνει 1.69 στην Betvictor και ο δεύτερος στον αγώνα Γιουβέντους – Σαχτάρ που προσφέρεται στο 1.72 στην Pinnacle. Στις «Μπόμπες» στηρίζουμε την Μπενφίκα στο 1Χ κόντρα στην Μπαρτσελόνα σε απόδοση 2.63 στην Pinnacle, ενώ ποντάρουμε και τη Σέλτικ να μη χάσει μέσα στη Μόσχα από τη Σπαρτάκ σε απόδοση 2.50 στην StanJames.

Στην Κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 σημεία σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 8€) και συνολικό ποντάρισμα 56€. Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις σε αποδόσεις της BetVictor:

Κάρντιφ – Μπέρμιγχαμ Χ (3.75)

Γεόβιλ – Πόρτσμουθ Χ (3.30)

Νορθάμπτον – Τζίλιγχαμ Χ (3.40)

Παλμέιρας – Μιλονάριος Χ (3.50)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στο ποδόσφαιρο, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

To Top