ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Κανείς όρος με Λάσκαρη, μέχρι Δεκέμβριο κλείνουν τα μπαν”

Ρωτήθηκε ο Δημήτρης Γουλιέλμος για το αν υπάρχει ειδικός όρος στη συμφωνία με Λάσκαρη. Σε ποιο σημείο είναι τα χρέη. Πότε πιστεύει ότι θα επιστρέψει σε κανονικότητα η ομάδα μετά τα ΒΑΝ στις μεταγραφές. Και τι θα γίνει με τις ακαδημίες.

Οι απαντήσεις:

«Κανείς όρος! Έχουν μειωθεί αλλα είναι νωρίς για να σας πω. Αν χρωστάμε και κάνουμε έναν διακανονισμό, με δόσεις, χοντρικώς αυτές είναι οι προτάσεις που κάναμε.

Για να ξέρουμε που έχει πάει το χρέος, πρέπει να υπογράψουμε τα συμφωνητικά με παίκτες, προπονητές κτλ. Έχουμε καταλήξει με τους περισσότερους, όχι με όλους.

Για το ΒΑΝ. Η ομάδα θα παίξει φέτος, είτε έχουμε ΒΑΝ, είτε όχι. Εκτιμώ ότι πριν τον Δεκέμβριο, θα έχει κλείσει το θέμα. Για τα παιδιά μας τώρα. Καταρχάς δεν θα συμφωνήσω, γιατί δεν σέρνεται το θέμα των ακαδημιών. Ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστεί στο επίπεδο αυτό. Γιατί πρέπει να είναι η πηγή, που να αντλεί το ανδρικό τμήμα, πρωταθλητές. Ο σχεδιασμός μας είναι να δώσουμε παραπάνω χρηματοδότηση ή να βρούμε τον τρόπο να έρθει. Ο σχεδιασμός είναι ο εξής. Για να γίνει ο Άρης ότι ήταν πρέπει να κάνει έναν σκληρό ελληνικό κορμό. Τα επόμενα 5-6 να κρατήσει τους πρωταθλητές του, γιατί έχουμε γεμίσει Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό με παίκτες του Άρη».

To Top