“Ο επενδυτής, ο… Μπιλ Γκέιτς και το Παλέ”

Για το αν αναζητά κάποιον επενδυτή για την ΚΑΕ Άρης μελλοντικά ερωτήθηκε και μίλησε ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Μπαίνω στη λογική να πάω εγώ το καράβι μέχρι τέλους. Ευχής έργον θα ήταν να έρθει ο… Μπιλ Γκέιτς. Αν βρεθεί ο επιχειρηματίας αυτός, τότε θα του δώσω άμεσα τις μετοχές, θα τις δωρίσω, θα του δώσω και χρήματα για το ευχαριστώ, θα του προσφέρω κάθε υπηρεσία και θα επιστρέψω στην αγαπημένη μου θέση, του φιλάθλου.

Η εικόνα του σημερινού Άρη δεν επιτρέπει όνειρα. Πιστεύω όμως ότι θα έρθει. Μετά από κάποια χρόνια, που θα έχουν σβήσει τα παλιά χρέη και θα μπει σε μία τροχιά η ομάδα. Αναζητούμε μεγάλους επενδυτές και μεγάλους χορηγούς, αλλά δεν το βρίσκουμε ιδιαίτερα εφικτό.

Θέλω να πω για το Παλέ. Εγώ μεγάλωσα πως το Παλέ θα ανήκει στον Άρη. Είτε παραχώρηση 100 χρόνια , είτε ιδιοκτησία. Στα χρυσά χρόνια δεν το πετύχαμε, είχαμε άλλες προτεραιότητες. Με τον κ. Υφυπουργού, είμαστε σε καλή επικοινωνία για όλα τα θέματα. Υπήρχε ένα θέμα με το πιστοποιητικό συμμετοχής, αλλά θα λυθεί κι αυτό. Θα πρέπει να ψάξουμε και να βρούμε την συνταγή εκείνη, που να βρεθεί μία λύση που να μην αδικεί τον Άρη. Ούτε ο φίλος μου ο Μπάνε Πρέλεβιτς δεν θέλει να αδικείται ο Άρης. Καμία ομάδα στο ελληνικό μπάσκετ δεν τον θέλει».

To Top