Κανονικά η πρεμιέρα με προσωρινή άδεια!

H πρόταση για την αναβολή της πρεμιέρας που έγινε από την ΠΑΕ Άρης και συμφώνησαν και οι άλλες ΠΑΕ που έχουν πρόβλημα βρήκε “τοίχο” στο συνδρομητικό κανάλι. Η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά και πλέον όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και οι ομάδες που έχουν πρόβλημα θα παίξουν με προσωρινή άδεια! 

Όπως μεταδίδουν πριν από λίγο από την Αθήνα χαρακτηριστικά: “Η άρνηση του συνδρομητικου καναλιού οδήγησε της Λίγκα στην απόφαση να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα και οι ομάδες που δεν έχουν ενημερότητα να πάρουν προσωρινή άδεια από την ΕΠΟ μέχρι τις 15/9 ώστε να χρησιμοποιήσουν τους παίκτες που έχουν πάρει με μεταγραφή, ενώ θα πάρουν και προσωρινή άδεια συμμετοχής από την ΕΕΑ”.

Όπως είπωθηκε το πρόβλημα αφορά κυρίως τους ΑΕΚ, Άρη και ΟΦΗ, ενώ οι Κέρκυρα, Πανιώνιος και Πλατανιάς ενημέρωσαν ότι θα κλείσουν τις εκκρεμότητές τους.
Ως τότε θα έχει ψηφιστεί στην Βουλή το νομοσχέδιο για την αύξηση των δόσεων και επομένως θα απαιτούνται πολύ λιγότερα χρήματα.

Σε ότι αφορά τον Άρη, η κίτρινη ΠΑΕ έχει ασφαλιστική ενημερότητα και μπορεί να διαθέσει ένα ποσό των 200.000 ευρώ για φορολογική, μετά από τις προσπάθειες των τελευταίων ημερών. Με το σημερινό καθεστώς υπολείπονται πάνω από 350.000 ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον το θέμα περάσει από τη Βουλή τα χρήματα θα είναι λιγότερα.

Η προσπάθεια συνεχίζεται…

To Top