Σποτάκι της Ρόμα με Ντε Ρόσι καλεί τον κόσμο στο παιχνίδι με τον Άρη! (video)

Μετά τις φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στις ιταλικές Σιένα, Κόμο, Παλέρμο και Φιορεντίνα, το συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη ετοιμάζεται να δώσει το τελευταίο και σπουδαιότερο τεστ προετοιμασίας του κόντρα στη Ρόμα του Φραντσέσκο Τότι.

Η σπουδαία αυτή αναμέτρηση του Ολύμπικο, η οποία κλείνει των κύκλο των φιλικών και για τις δύο ομάδες, είναι προγραμματισμένη για τις 21.45 ώρα Ελλάδος, και αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων.

Αυτό μάλιστα, είναι το πρώτο παιχνίδι που πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι Ρωμαίοι στην έδρα τους, και γι αυτό το λόγο επέλεξαν να φτιάξουν ένα ξεχωριστό βίντεο με βασικούς πρωταγωνιστές τρεις παίκτες της ομάδας, θέλοντας έτσι να καλέσουν τον κόσμο για να δώσει δυναμικά το “παρών” στο γήπεδο.

Το λόγο παίρνει αρχικά ο Ντανιέλε ντε Ρόσι που σύμφωνα με τους Ιταλούς αποτελεί το νέο μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Σίτι, ο Φεντερίκο Μπαλτζαρέτι, αλλά και το νέο αστέρι των “τζιαλορόσσι”, ο 21χρονος Ματτία Ντέστρο.

“Σας περιμένουμε το βράδυ της Κυριακής 19 Αυγούστου στις 20.45 (ώρα Ιταλίας), στον πρώτο μας αγώνα στο Ολύμπικο. Η προσέλευση να είναι πολυάριθμη. Ελπίζουμε αυτή να είναι η πρώτη από μία μεγάλη σειρά ωραίων βραδιών γι αυτή τη σεζόν. Μία αγκαλιά. Γεια σας.”

To Top