«Κανονικά το δικαστήριο στις 11 Ιανουαρίου» λένε οι νομικοί

Το ρολόι μετράει αντίστροφα για την 11η Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία θα συζητηθεί η αίτηση της πλήρους υπαγωγής στο άρθρο 99 της ΠΑΕ Άρης.

Ήδη έχει δοθεί μια αναβολή από τον περασμένο Νοέμβριο και όπως είναι φυσικό (στην Ελλάδα ζούμε…) δημιουργήθηκαν απορίες εάν θα υπάρξει περίπτωση νέας αναβολής.

Σύμφωνα με τα όσα τόνισαν στην ευρεία σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα οι νομικοί του Άρη «το δικαστήριο θα γίνει κανονικά στις 11 Ιανουαρίου», ενώ σύμφωνα με τα όσα διεμήνυσαν στους ανθρώπους της διοίκησης «νομικά ο σύλλογος θα είναι έτοιμος και όσο τον δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμος, να δικάσει ακόμη κι αν χρειαστούν δυο και τρεις μέρες για τη διαδικασία»! Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσουν την μεγάλη προετοιμασία που γίνεται τις τελευταίες μέρες.

Από κει και πέρα, στο πλαίσιο αυτής της σύσκεψης, ανάμεσα στους τρόπους δράσης τις επόμενες δυο-τρεις μέρες οι κίτρινοι αποφάσισαν να επιδιώξουν σήμερα μια νέα συνάντηση με τον νομικό συμβούλιο του κράτους στο παράρτημα της Θεσσαλονίκης (έγινε ήδη μια πρώτη επαφή) ώστε να εξασφαλίσουν τη στάση που θα κρατήσει στην διαδικασία και δεν θα μπει εμπόδιο στην προσπάθεια επιβίωσης του συλλόγου.

To Top