Κανούλας: “Θα ήμουν πιο χαρούμενος εάν παίρναμε τους βαθμούς”

Ο Σάκης Κανούλας πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη όμως δεν το χάρηκε όσο θα ήθελε όπως τόνισε γιατί δεν συνδυάστηκε με την κατάκτηση ενός αποτελέσματος.

Ο νεαρός παίκτης συνεχάρη τους συμπαίκτες του για την προσπάθεια και υποστήριξε πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν και περιμένουν την ευκαιρία τους.

Ο Κανούλας μίλησε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης όπου επεσήμανε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ακόμη και με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρατήσαμε το παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία στο τέλος. Κοιτάμε τη συνέχεια και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».

Για τις απουσίες δήλωσε: «Οι απουσίες φάνηκαν. Όλα τα παιδιά όμως είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.  Το ίδιο ισχύει και για μένα. Ο Νταβίντ είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ αλλά θα ήμουν πιο χαρούμενος αν η ομάδα μου έπαιρνε βαθμό ή βαθμούς».

To Top