ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κανούλας: “Ο Άρης βγάζει υγεία και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή”

O Σάκης Κανούλας φοράει τη φανέλα της Καλαμαριάς και μίλησε για τη προσεχή αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Άρη το Σάββατο.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Metropolis 95.5”

Για το αν είναι έτοιμος, είπε: Αυτή τη στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και όπως είπα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό έτσι ώστε η ομάδα μου να κερδίσει.

Για το αν θεωρεί πως ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο, δήλωσε: Σίγουρα έχει πολύ καλή ομάδα ο Άρης, εξίσου όμως και εμείς. Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και δεν πιστεύω ότι ο Άρης είναι το φαβορί. Είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Για την εικόνα που του δίνει ο Άρης, ανέφερε: Είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Βγάζει υγεία και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.

Για την εικόνα που έχει για τον Απόλλωνα, δήλωσε: Έγιναν τεράστιες αλλαγές γιατί η ομάδα ξεκίνησε πολύ άσχημα. Έγιναν πολλές προσθήκες τον Ιανουάριο. Η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι καλύτερη και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα.

Για το αν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του κόσμου, απάντησε: Θα έλεγα πως όχι και ελπίζω το Σάββατο να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο ώστε να μας εμψυχώσουν όσο περισσότερο μπορούν.

 Για το τι θα ήθελε να πει στον κόσμο της Καλαμαριάς πριν το παιχνίδι με τον Άρη, σχολίασε: Να είναι σίγουροι πως θα ματώσουμε για το παιχνίδι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εμείς σίγουρα θέλουμε πολύ το παιχνίδι γιατί στην ιστορία του Απόλλωνα από ότι ξέρω η ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Άρη σε αγώνα πρωταθλήματος εντός έδρας και το θέλουμε πολύ γιατί θα ακουστεί πολύ όμορφο.

 

To Top