Καντζούρης: «Παίξαμε με μεγάλη αφέλεια, να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Άρη”

Ο Ηλίας Καντζούρης ξεκίνησε πολλές από τις φράσεις του χρησιμοποιώντας το «δεν». Η ήττα της ΑΕΚ από τη Βόννη (73-66) ήρθε με ανατροπή από το -17, με την Ένωση να χάσει τη μάχη και στην άμυνα και στην επίθεση, στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Καντζούρης στάθηκε στα εύκολα κλεψίματα και καλάθια που έδωσαν οι παίκτες του στους αντιπάλους τους, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του έχασε το momentum της.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Πιστεύω οτι χάσαμε εντελώς το momentum. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία συμπαγή ομάδα. Χάσαμε το momentum στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Θα έλεγα ότι παίξαμε με μεγάλη αφέλεια, τους επιτρέψαμε μερικά εύκολα κλεψίματα και εύκολα καλάθια, για να επιστρέψουν στο ματς. Δεν αντιδράσαμε ως ομάδα, πανικοβληθήκαμε, προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις ατομικά και όχι ως ομάδα, όπως θα έπρεπε, αυτό που προσπαθούμε να χτίσουμε κάθε μέρα από την πρώτη στιγμή.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, πρέπει να επανέλθουμε, όπως κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς (σ.σ. το Σάββατο με τον Άρη)».

To Top