Καπετάνος: “Έπαιξα στην θέση μου στην Λιβαδειά! Δεν με επηρεάζει ότι κι αν λέγεται”!

Ο Κώστας Καπετάνος επέστρεψε το περασμένο Σάββατο στη βασική ενδεκάδα του Αρη.  Ο Κοζανίτης μέσος, έπαιξε για πρώτη φορά στη φυσική του θέση, δηλαδή στον άξονα και όχι στις πτέρυγες, θέση στην οποία τον καθιέρωσε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο Καπετάνος μίλησε στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού, για την προσπάθεια που καταβάλουν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε την συνέντευξη πουπαραχώρησε:

-Κώστα, δεν τα καταφέρατε στη Λιβαδειά, ωστόσο για μία ακόμη φορά, η προσπάθεια ήταν πάρα πολύ καλή..
« Ναι, η προσπάθεια ήταν καλή, παίξαμε με πάθος και δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε εξαιτίας του ότι παίζαμε με 10 παίκτες, αλλά και εξαιτίας των λαθών του διαιτητή. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα, η οποία έπαιζε με πολλά νέα παιδιά, όλα ελληνόπουλα και αυτό σημαίνει πάρα πολλά για το σύλλογο».

-Δεν περίμεναν πάρα πολλοί πως η ομάδα θα μπορούσε να σταθεί με τόσες ελλείψεις, απέναντι σε έναν Λεβαδειακό  που καίγονταν για βαθμούς..
« Ο Λεβαδειακός μπορεί να καιγόταν για βαθμούς, αλλά κι εμείς θέλαμε να κερδίσουμε για να τον αφήσουμε από κάτω ή έστω να παίρναμε ισοπαλία για να μην μας πλησιάσει. Δεν το καταφέραμε και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε δυνατά, διότι υπάρχει το ματς με τα Γιάννενα κι έτσι θα πάμε, μέχρι να πετύχουμε τρεις τέσσερις νίκες συνεχόμενες για να ξεκολλήσουμε».

-Τι περιμένεις απέναντι στον ΠΑΣ;
« Είναι δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Με την πίεση που θα ασκήσει ο κόσμος και φυσικά με τη δική μας καλή απόδοση, νομίζω ότι θα τον λυγίσουμε τον ΠΑΣ!».

-Οι αναγκαστικές αλλαγές που γίνονται, λόγω των συνεχόμενων αποβολών και των τραυματισμών, πιστεύεις ότι θα επηρεάσουν την ομάδα;
«Πράγματι, τον τελευταίο καιρό έχουμε πολλές απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών, αλλά πιστεύω πως όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Εχει αλλάξει κάτι στην ομάδα προς το καλό και αυτό φαίνεται.».

-Εσύ, σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;
« Στη Λιβαδειά έπαιξα σε μια θέση στην οποία έπαιζα τα τελευταία δύο χρόνια και στην οποία με τοποθέτησε ο κ. Τσιώλης στο Βόλο. Πιστεύω, παιχνίδι με το παιχνίδι, να γίνομαι ακόμα καλύτερος, ώστε να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ κι εγώ».

-Η κριτική που σου ασκείται το τελευταίο διάστημα σε επηρεάζει;
« Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Το χρονικό διάστημα που βρίσκομαι στον Αρη έχω δεθεί με την ομάδα και προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Δεν με επηρεάζει ότι κι αν λέγεται και δεν με αγγίζει τίποτα. Αυτό που μ΄ ενδιαφέρει είναι το καλό του Αρη και μόνο!».

To Top