Καπετάνος: «Δεν μετάνιωσα για τον Άρη, θα τα καταφέρει στο τέλος»

Ο Κώστας Καπετάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι δεν μετάνιωσε που φόρεσε τη φανέλα μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, όπως χαρακτηρίζει τον Άρη και δηλώνει βέβαιος για το αίσιο τέλος της αποστολής των κίτρινων.

 Αναλυτικά τα όσα είπε στο thesspress.gr

– Κώστα πρόσφατα υπέγραψες στον Ολυμπιακό Βόλου για δεύτερη φορά στην καριέρα σου. Τι σε οδήγησε σε αυτήν την απόφαση;
– Ο κύκλος μου στο Άρη είχε τελειώσει. Έπρεπε να προχωρήσω. Είχα κάποιες προτάσεις από Ρωσία και από Αζερμπαϊτζάν αλλά δεν με ικανοποίησαν. Στον Βόλο έχω περάσει πάρα πολύ όμορφες ποδοσφαιρικές αλλά και προσωπικές στιγμές. Γι’ αυτό όταν έγινε η κρούση από τον κ. Καραγιάννη και τον Ολυμπιακό δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση μου και υπόγραψα για 1,5 χρόνο.

-Πάμε στο κεφάλαιο Άρης. Εκεί πέρασες 1,5 χρόνο έχοντας σίγουρα ευχάριστες και δυσάρεστες αναμνήσεις. Κάνοντας τον απολογισμό σου τι συμπεράσματα βγάζεις;
– Ήταν 1,5 χρόνος γεμάτος… με καλές και κακές στιγμές. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα όπως στο ματς με τον Παναθηναϊκό… αλλά είχαμε και νεκρά διαστήματα όπως όλες οι ομάδες. Σε γενικές γραμμές το πρόσημο βγαίνει θετικό στις αναμνήσεις μου από τον Άρη.

Δηλαδή δεν έχεις μετανιώσει ποτέ που πήγες στον Άρη;
-Όχι. Σε καμία περίπτωση δεν μετάνιωσα που φόρεσα την φανέλα του Άρη. Είναι μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες ομάδες στην Ελλάδα.

 Η σχέση σου όμως με τον κόσμο του Άρη είχε πολλές διακυμάνσεις. Ειδικά τον τελευταίο καιρό άκουσες αρκετά από την εξέδρα.
– Ναι είναι αλήθεια. Για κάποιο λόγο τον οποίο ποτέ δεν κατάλαβα η κερκίδα τα είχε μαζί μου. Ειδικά την δεύτερη σεζόν.

Πόσο εύκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή να παίξει όταν δεν τον στηρίζουν οι οπαδοί της ίδιας του της ομάδας;
– Όταν μπαίνεις στο γήπεδο πρέπει να τα ξεχνάς όλα και να κοιτάς την δουλειά σου. Αυτό προσπάθησα να κάνω αλλά είναι πολύ δύσκολο είναι η αλήθεια. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που έφυγα άλλωστε.

Εσύ σαν Καπετάνος, είσαι ικανοποιημένος από την απόδοση σου με την φανέλα του Άρη;
-Ναι είμαι ικανοποιημένος. Έπαιξα από τα 45 παιχνίδια της ομάδας τα 35, και φέτος και συμμετείχα στα περισσότερα γκολ της ομάδας. Σίγουρα όμως θα μπορούσα να προσφέρω και περισσότερα αν οι συνθήκες ήταν πιο ευνοϊκές.

Οι οικονομικές διαφορές που έχεις με τον Άρη έχουν τακτοποιηθεί;
-Δυστυχώς όχι. Περιμένω να λάβω ακόμη 145.000 δεδουλευμένα. Ξαναλέω ότι ζητάω μόνο τα δεδουλευμένα. Δεν ζητάω και τα χρήματα της ρήτρας, απλά όταν κάνεις προσφυγή, υποχρεούσαι να γράψεις όλα τα χρωστούμενα. Γιατί έχω ακούσει από αρκετούς να με κατηγορούν ότι θέλω και τα χρήματα της ρήτρας. Παρόλα αυτά επειδή δεν μου έχει γίνει κάποια σοβαρή πρόταση, θα τα βρούμε στα δικαστήρια.

– Πιστεύεις ότι ο Άρης θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία;
-Ναι…ναι… είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Δεν τίθεται θέμα Β’ Εθνικής για τον Άρη. Σε καμία περίπτωση.

 

To Top