Καπετάνος: “Δεν τα παρατάμε, έχουμε άλλα 29 ματς”

Ο Κώστας Καπετάνος, ένας από τους παίκτες του φετινού Άρη που διαθέτουν εμπειρία από τη Σουπερλίγκα δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά τον Άρη ώστε να φύγει με τον βαθμό ή τους βαθμούς από την έδρα του Πανιωνίου.

Σύμφωνα με τον 28χρονο παίκτη το παιχνίδι «χάθηκε» για τους κίτρινους στο πρώτο 45λεπτο. «Ο αγώνας κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν καταφέραμε να πιέσουμε τον Πανιώνιο και δεχθήκαμε το γκολ που έμελλε να ορίσει την τύχη της αναμέτρησης. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο δεύτερο μέρος, προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι, το ισορροπήσαμε, πιέσαμε τον αντίπαλο αλλά δεν βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Η ομάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο. Ο κ. Κατσαβάκης προσπάθησε με αλλαγές να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Είχαμε την κατοχή, παίξαμε για μεγάλο διάστημα με παίκτη παραπάνω όμως δεν κάναμε την κλασσική ευκαιρία».

Ο Καπετάνος χρησιμοποιήθηκε σε θέση σέντερ φορ ωστόσο δεν έγινε όπως παραδέχθηκε απειλητικός για την άμυνα του Πανιωνίου. «Ο κόουτς ήθελε να παίξω εκεί λόγω εμπειρίας, επιχείρησα κάποια σουτ αλλά δυστυχώς δεν σκόραρα. Η προσπάθεια συνεχίζεται, δεν τα παρατάμε. Έχουμε άλλα 29 ματς. Συνεχίζουμε με πάθος και δύναμη για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Η ομάδα έδειξε μαχητικότητα. Είναι μια νέα ομάδα και όπως αρκετές ομάδες θα παλέψει για τον στόχο που έχει θέσει».

 

To Top