Καπετάνος και Τόχα στο… στόχαστρο των Ρουμάνων

Δηλώσεις σε ρουμανική μέσα ενημέρωσης έκανε ο Κώστας Καπετάνος, μιλώντας για τη νέα κατάσταση που βιώνει πλέον ο αδελφός του, Παντελής, στην Κλουζ, αφού έφυγε από τη Στεάουα όπου είχε προβλήματα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Τζίτζι Μπεκάλι! Ο μέσος του Άρη ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να παίξει και αυτός στο ρουμανικό πρωτάθλημα κάποια στιγμή, ενώ στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχουν… δηλώσεις και του Κάρλος Τόχα.

Το σάιτ “evz.ro” έκανε ένα θέμα για τις αρνητικές επιδράσεις που είχε το ρουμανικό ποδόσφαιρο από όσα κάνει σε αυτό ως πρόεδρος της Στεάουα ο Τζίτζι Μπεκάλι και ζήτησε τις απόψεις δύο παικτών του Άρη (και του Κοστίν Λάζαρ του ΠΑΟΚ) που έχουν άμεση σχέση με την Ρουμανία.

Ο Κώστας Καπετάνος, αδελφός του Παντελή, τόνισε πως “ξέρω ότι ο αδελφός μου είναι ήσυχος πλέον, από τη στιγμή που πήγε στην Κλουζ. Έχω ακούσει για τον Τζίτζι Μπεκάλι, είναι γνωστά τα πράγματα και στην Ελλάδα γι’ αυτόν” και ρωτήθηκε τι θα έκανε αν είχε και αυτός μια πρόταση από ομάδα της Ρουμανίας: “Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις”.

Δηλώσεις ζητήθηκαν για το θέμα και από τον Χουάν Κάρλος Τόχα, που έπαιξε δύο χρόνια στην Στεάουα, αλλά ο Κολομβιανός μέσος ήταν αρνητικά κάθετος: “Δεν ενδιαφέρομαι για την Ρουμανία”.

To Top