Τα βλέμματα στραμμένα στον Τσαλδάρη

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του για το “αντίο” στην ευρωπαϊκή του περιπέτεια. Οι κίτρινοι θα προπονηθούν για τελευταία φορά πριν το αυριανό παιχνίδι με τη Ντόνετσκ και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ουσιαστικά θα αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει ή όχι τον Δημήτρη Τσαλδάρη.

Ο Έλληνας γκαρντ θα επιδιώξει να ανεβάσει ρυθμούς στην σημερινή προπόνηση, για να διαπιστώσει αν μπορεί να βοηθήσει από αύριο την ομάδα του. Είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία πίεση για επιστροφή του αύριο, όπως είχε γίνει στη Λιόν. Το παιχνίδι με τη Ντόνετσκ είναι αδιάφορο βαθμολογικά για τον Άρη και δεν υπάρχει λόγος να πάρει ο Τσαλδάρης κανένα ρίσκο για να παίξει, αν δεν νιώθει 100% έτοιμος.

Αν ο έμπειρος γκαρντ είναι σε θέση να παίξει, λογικά θα πάρει μικρό χρόνο συμμετοχής, ώστε να μπει και πάλι σε αγωνιστική κατάσταση εν όψει του πολύ κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την Καβάλα στο Αλεξάνδρειο.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Τσαλδάρης θα επανέλθει στην δράση κατευθείαν στο παιχνίδι με τους Καβαλιώτες, το οποίο ο Άρης πρέπει πάση θυσία να κερδίσει για να έχει ελπίδες εισόδου στην πρώτη εξάδα.

To Top