Καπετάνος: “Με γεμάτο γήπεδο δεν φοβόμαστε κανέναν”

Μήνυμα προς τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα έστειλε  ο Κώστας Καπετάνος προκειμένου ο Άρης να μπορέσει να ανταποκριθεί στη δύσκολη αποστολή που έχει φέτος. Ο 28χρονος παίκτης ήταν ρεαλιστής μιλώντας για τον στόχο των κίτρινων στη φετινή Σούπερ Λιγκ, τονίζοντας πως θα παλέψουν για την παραμονή αλλά δεν απέκλεισε να κοιτάξουν και πιο ψηλά αν καταφέρουν να κερδίσουν συνεχόμενες αναμετρήσεις.

Μιλώντας στην κάμερα της «NOVA» ξεκίνησε τις δηλώσεις λέγοντας πως  «αλλάξαμε πολύ την εικόνα μας σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Πιέσαμε τον αντίπαλο, θέλαμε να προηγηθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Απλά θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα μπαίνει στο γήπεδο και θα παλεύει όλους τους αγώνες κάτι που δεν έγινε στην πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, χρειαζόμαστε τη στήριξη του και δεν θα πρέπει να απογοητεύεται. Εμείς θα προσπαθήσουμε, θα τα δώσουμε. Ξέρουμε πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα γιατί πλέον δεν έχουμε παίκτες που παίρνουν 800 χιλιάδες ευρώ και1 εκ.ευρώ. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα και πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα της. Εμείς οι παλιοί ξέρουμε το βάρος της φανέλας. Τα νέα παιδιά θα βοηθήσουν να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο κι αν το γήπεδο είναι γεμάτο δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Θα είμαστε δυνατοί και αυτοί που πρέπει μέχρι τέλους».

Ο Καπετάνος επεσήμανε πως στόχος του Άρη είναι η παραμονή στη Σούπερ Λιγκ έστω κι αν αυτό δεν αρέσει ούτε στον ίδιο αλλά υπογράμμισε πως αυτό μπορεί να αλλάξει στην πορεία του πρωταθλήματος. «Η ομάδα έχει δυνατότητες, ξέρουμε τις δυνατότητες μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Με δυο-τρεις νίκες θα αλλάξουμε στόχο που αυτή τη στιγμή  είναι η παραμονή. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας μέχρι το 90’, το 100’, το 200΄ και να μας στηρίζει. Και σήμερα θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και στο τέλος να είναι όλα διαφορετικά», υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Το ξέρουμε πως δεν μπορείς να φοράς τη φανέλα του Άρη και να μιλάς για παραμονή. Γι’ αυτή παλεύαμε στον Πανθρακικό και σε άλλες ομάδες που έπαιξα στο παρελθόν. Εμείς θα τα δώσουμε όλα και μπορεί στο τέλος να διεκδικήσουμε και την έξοδο μας στην Ευρώπη. Θέλουμε τη συμπαράσταση των φίλων του Άρη, τα νέα παιδιά θα δώσουν κι αυτά τον καλύτερο τους εαυτό και στο τέλος θα πετύχουμε».

 

To Top