Διούδης: “Μας μένει μια πικρία, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς”

Ο Σωκράτης Διούδης έπαιξε σήμερα λες και ήταν βασικός στον Άρη χρόνια. Ήρεμος, χωρίς άγχος, με σωστές επεμβάσεις στο ντεμπούτο του στη Σουπερλίγκα, το οποίο δυστυχώς για τον ίδιο δεν συνδυάστηκε με νίκη.

Ο Έλληνας πορτιέρο τόνισε στη κάμερα της NOVA πως “από τη μια είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή, αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Μας μένει μια πικρία, είμαστε στενοχωρημένοι. Παρουσιαστήκαμε αρκετά διαφορετικοί σε σχέση με την πρεμιέρα. Είχαμε συνοχή αμυντικά, κάναμε παιχνίδι πρωτοβουλίας σε όλο το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες. Δεν σταθήκαμε τυχεροί, αλλά τι να κάνουμε; Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωράμε. Είμαστε άτυχοι, γιατί δεν απειληθήκαμε καθόλου με εξαίρεση μια ευκαιρία που έκανε ο ΟΦΗ, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή, δεν σκοράραμε, αλλά είναι μακρύς ο δρόμος και κοιτάμε μπροστά”.

Για την προσωπική του απόδοση είπε ότι “προσπαθώ να έχω ηρεμία, η θέση μου το απαιτεί. Δεν έχω κάνει κάτι με ένα παιχνίδι, στόχος είναι η καθιέρωση. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και εγώ πολλά χρόνια καριέρας, το σημαντικότερο είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά”.

To Top