Καπνίδης: Το μήνυμα, η ασίστ στον Πόι και η παραδοχή του “Ντόμπρα”

Mε την χθεσινή του εμφάνιση ο Αντώνης Καπνίδης απέδειξε ότι αξίζει θέση βασικού, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα στον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς που προτίμησε να μην του εμπιστευθεί μία θέση στην αρχική ενδεκάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού, πέτυχε το δεύτερο τέρμα του Άρη, ενώ σέρβιρε το τρίτο στον Μάουρο Πόι, ξεδιπλώνοντας στον αγωνιστικό χώρο διάφορες αρετές του παιχνιδιού του.

Άξια αναφοράς και η συνεργασία του στη φάση του τρίτου τέρματος με τον Μάουρο Πόι. Οι δύο τους αποτελούσαν το επιθετικό δίδυμο του Άρη σχεδόν από την αρχή του πρωταθλήματος και όπως είναι λογικό έχουν αποκτήσει μία χημεία που τους επιτρέπει να συνεννοούνται στον αγωνιστικό χώρο πολλές φορές ακόμα και με… κλειστά μάτια. Η ταχύτητα με την οποία Καπνίδης και Πόι συνεργάστηκαν στη φάση του γκολ αποτελεί δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει μεταξύ των δύο, καθώς γνωρίζουν ακριβώς ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου.

Κάτι που αναγνώρισε και στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς που παραδέχτηκε ότι Πόι και Καπνίδης είναι πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση από κάθε άλλο δίδυμο που δοκίμασε.

«Καπνίδης και Πόι παίζουν καιρό μαζί κάτι που φάνηκε. Σήμερα μας έδωσαν και το αποτέλεσμα. Τώρα ποιος είναι καλύτερος θα πρέπει να αποφασίσω. Αλλά, Πόι και Καπνίδης έχουν ένα πλεονέκτημα», τόνισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός που ουσιαστικά προανήγγειλε την άμεση επιστροφή του Καπνίδη στην αρχική ενδεκάδα.

To Top