Καπραβέλος: Ο Αλκης διακομίστηκε νεκρός στο νοσοκομείο (video)

Τη βιαιότητα του επεισοδίου που οδήγησε στον θάνατο του 19χρονου Άλκη περιέγραψε εμμέσως ο Διευθυντής ΜΕΘ του «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας για την άσχημη κατάσταση με την οποία έφθασαν στο νοσοκομείο τα άλλα δύο θύματα της επίθεσης.

Ο κ. Καπραβέλος υποστήριξε ότι οι δύο φίλοι του 19χρονου «από θαύμα» κρατήθηκαν ζωντανοί στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν στη Χαριλάου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καπραβέλος δήλωσε ακόμη ότι ο Άλκης μεταφέρθηκε ήδη νεκρός στο νοσοκομείο, ενώ περιέγραψε τον φόβο που κατέλαβε το ιατρικό προσωπικό όταν είδε την κατάσταση στην οποία μεταφέρθηκαν τα άλλα δύο θύματα της επίθεσης:

«Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε το σταυρό μας στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα. Δυστυχώς όταν ήρθε το παιδί (ο 19χρονος Άλκης) ήταν νεκρό…»

«Έπρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε το σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά», διαβεβαίωσε ο γιατρός.

To Top