Καρέ απουσιών στο Παλέ, επέστρεψε ο Πάσαλιτς

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς προπονήθηκε κανονικά σήμερα στο Παλέ, όχι όμως οι Ντρου Νέιμικ και Βασίλης Σίμτσακ, οι οποίοι παραμένουν αμφίβολοι για τον τρίτο ημιτελικό. Νοκ άουτ είναι οριστικά οι Αντεγκμπόγιε και Καραθανάσης.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “μία προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό (Κυριακή 31/5) πρόγραμμα του Άρη, ενόψει του αγώνα της Τρίτης (2/6, 6:30μ.μ.) με τον Ολυμπιακό στο «Nick Galis Hall».

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε αρκετά ονόματα στο απουσιολόγιό του. Πέραν των Όγκο Αντεγκμπόγιε και Γιάννη Καραθανάση, οι οποίοι χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν, απόντες ήταν και οι Άντριου Νέιμικ, Βασίλης Σίμτσακ. Ο πρώτος συνεχίζει τη θεραπεία του και η συμμετοχή του στο ματς της Τρίτης παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Σίμτσακ έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, που αποκόμισε από το δεύτερο αγώνα της σειράς με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Στον αντίποδα, κανονικά προπονήθηκε ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς, ο οποίος είχε δεχτεί χτύπημα στο πόδι, την Παρασκευή στο Σ.Ε.Φ. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Δημήτρης Φλιώνης, μετά το τέλος των εξετάσεών του.

Η προετοιμασία του Άρη για την τρίτη αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» θα ολοκληρωθεί αύριο Δευτέρα (1/6) με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας θα προηγηθεί προβολή βίντεο”.

To Top