Συνάντηση Άρη με Γκιρτζίκη – “Δεν αποφασίζω μόνος μου…”

Επιβεβαίωση του δικαίου του αιτήματος του Άρη για τήρηση της νομιμότητας από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, αλλά…

Η συνάντηση της αντιπροσωπείας του Άρη, αποτελούμενη από τους Άλεξ Κάλας, Χρήστο Γρόλλιο και Λάζαρο Παπαδόπουλο με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας στην Ξάνθη, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

H πλευρά του Άρη μετέφερε το αίτημα των κιτρίνων για εφαρμογή της νομιμότητας με την διεξαγωγή μπαράζ ανόδου, εφόσον προκύψει θέμα κενών θέσεων στη Football League, κάτι που θεωρείται σχεδόν βέβαιο, αλλά ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί, με τον κ. Γκιρτζίκη να τονίζει πως δεν είναι απόφαση που θα πάρει αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος.

Αναγνώρισε ότι ο ΚΑΠ και η προκήρυξη της νέας σεζόν για την Φούτμπολ Λιγκ, είναι υπέρ του Άρη, ωστόσο την απόφαση όπως τόνισε θα την πάρει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ στις 10 Ιουνίου…

Επόμενη κίνηση του Άρη η σύνταξη και η αποστολή μίας επιστολής την Τρίτη το πρωι προς την Ελληνική Ομοσπονδία που θα ληφθεί στα υπόψιν του δσ της ΕΠΟ στις 10 Ιουνίου και σε αυτήν θα αναλύεται το δίκαιο του αιτήματος του Άρη για διεξαγωγή μπαράζ, εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις.

 

To Top