Καραγκούνης: “Έξω από τις πραγματικές δυνατότητες του Άρη η 18η θέση”

Ο Βασίλης Καραγκούνης στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του Άρη και υποστήριξε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία.

«Εμείς καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια κατά τη δκιά μου γνώμη, χάσαμε, χάσαμε τις ευκαιρίες, χάσαμε και το πέναλτι με τον Νταβίντ και καταφέραμε να πάρουμε ένα βαθμό που, που στο τέλος δεν ήταν αυτό που αξίζαμε», είπε αρχικά ο παίκτης του Άρη στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μετά τον αγώνα.

Ο νεαρός αμυντικός τόνισε ότι: “Η ομάδα έχει δείξει σημάδια βελτίωσης το τελευταίο εξάμηνο, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο, δεν βγαίνουν στο παιχνίδι. Σήμερα δείξαμε πάθος, αλλά μας έμεινε μόνο ένας βαθμός”.

Για την 18η θέση της βαθμολογίας είπε: “Η κατάταξη που υπάρχει είναι εξωπραγματική, σε σχέση με τις δυνατότητες της ομάδας του Άρη, την ποιότητα και τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Δεν αξίζει στον Άρη η θέση αυτή”.

Τέλος μιλώντας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ είπε: “Είναι μια ποιοτική ομάδα με συνοχή, είναι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα πάμε να τα δώσουμε όλα με πάθος, για να πετύχουμε την νίκη που θα μας ανοίξει τον δρόμο”.

To Top