Καραγκούνης: «Ήρθε η ώρα να επιστρέψει η Ελλάδα σε μεγάλη διοργάνωση»

Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν ένας απ’ τους ξεχωριστούς καλεσμένους της UEFA στην αποψινή (8/2) κλήρωση των ομίλων στις τέσσερις Λίγκες του Nations League 2024/25 που διεξήχθη στο Παρίσι, πραγματοποιώντας την κλήρωση των 4 ομίλων της League C.

Στο περιθώριο της διαδικασίας, ο σπουδαίος παλαίμαχος άσος της Εθνικής και του Παναθηναϊκού, μίλησε για την επερχόμενη «μάχη» της Ελλάδας στα play off του EURO 2024 που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο (αντίπαλος στα ημιτελικά το Καζακστάν στις 25/3), με τον ίδιο να τονίζει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει η «γαλανόλευκη» ομάδα στα τελικά μίας μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

«Ήρθε η ώρα της Εθνικής να επιστρέψει σε EURO και να είναι στα τελικά της Γερμανίας» τόνισε αρχικά ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ομάδας και πρόσθεσε: «Όλη η καριέρα μου ήταν γεμάτη highlights, ειδικά με την Εθνική Ελλάδας. Το 2004 ήταν η κορυφαία στιγμή. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Έπειτα από 10 χρόνια χωρίς να έχουμε προκριθεί σε μεγάλη διοργάνωση, έχει φτάσει επιτέλους η δική μας ώρα να συμμετάσχουμε στη Γερμανία, όπου υπάρχουν πολλοί Έλληνες ομογενείς. Εύχομαι η Εθνική ομάδα να βρεθεί στο Euro της Γερμανίας».

To Top