Καραδοκεί για Χάαλαντ η Σίτι

Την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να βρίσκεται πιό κοντά στην απόκτηση του Ερλινγκ Χάαλαντ, η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει πει την… τελευταία της λέξη για αυτό το θέμα.

Ο αγγλικός σύλλογος, είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να… αρπάξει τον νεαρό Νορβηγό, ο οποίος σε 23 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρά 23 γκολ κι έξι ασίστ.

Παρά τα αρκετά προβλήματα -κυρίως- μυϊκών τραυματισμών που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, ο Χάαλαντ εξακολουθεί να έχει καλές επιδόσεις στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς πλησιάζει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος. Και οι «μνηστήρες» είναι πολλοί και κορυφαίοι, όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Οπως είναι γνωστό, στο ποδόσφαιρο όλα κινούνται πολύ γρήγορα και οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι μπορούν γρήγορα να επανέλθουν στο προσκήνιο, ειδικά σε ένα τόσο «φλέγον» θέμα. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον 21χρονο επιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ, λήγει τον Ιούνιο του 2024.

Και σύμφωνα με το «ESPN», η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται έντονα, καθώς οι παράγοντες των «πολιτών», είναι πεπεισμένοι ότι θα καταφέρουν να… νικήσουν την Ρεάλ Μαδρίτης, στην «μάχη» για τον Νορβηγό διεθνή (17 συμμετοχές, 15 γκολ).

To Top