ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καραμανλής: “Μόνο επιτυχίες με τον Σάββα Κωφίδη μαζί μας”

Ο έφορος των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Ερασιτέχνη Άρη, Δημήτρης Καραμανλής, τόνισε αναφορικά με την πρόσληψη του Σάββα Κωφίδη:

«Ευχαριστώ τον κ. Ψηφίδη και όλο το δ.σ. του ΑΣ, για την εμπιστοσύνη να βρίσκομαι για 4η χρονιά στο τμήμα. Νιώθω ευλογημένος και πολύ τυχερός, που είμαι σε αυτό τον σύλλογο και μπορώ να προσφέρω, ώστε να φτάσει εκεί που αξίζει.

Πέρασαν τρία χρόνια στις ακαδημίες, όταν ανέλαβα μαζί με τον Πάνο Αλεξιάδη, ήταν στο χαμηλότερο σημείο, τώρα μετά από προσπάθεια και δουλειά, έφτασαν στο επιθυμητό σημείο, να ανταγωνίζονται άλλα σωματεία και ελληνικά και του εξωτερικού.

Από τη στιγμή που η μεγάλη μας ομάδα είναι στη φυσική της θέση, θέλαμε κι εμείς σαν ακαδημίες να κάνουμε την υπέρβαση. Καταλήξαμε στη θέση του τεχνικού διευθυντή, να έχουμε τον κ. Κωφίδη.

Είμαι σίγουρος, πως μόνο επιτυχίες θα φέρει και λόγω της εμπειρίας του και λόγω του ήθους του. Θα είμαστε δίπλα του, όλοι δουλεύουμε για το κοινό καλό του Άρη μας. Μόλις κλείσει η χρονιά και κάνουμε ταμείο, μόνο οφέλη θα έχουμε».

To Top