Καραποστόλου στο PRESSARIS: “Δεν έγινε και τίποτα… Κερδίσαμε και συνεχίζουμε!”

Ο Σωτήρης Καραποστόλου ήταν πρώτος σκόρερ του Άρη με 24 πόντους και έξι τρίποντα. Μετά τον αγώνα ο… υπαρχηγός του Άρη κράτησε χαμηλούς τόνους, τονίζοντας πολύ απλά πως “δεν έγινε και τίποτα! Κερδίσαμε και συνεχίζουμε…”!

Ο Άρης παρέταξε μπροστά στον Φιλαθλητικό την εμπειρία συγκεκριμένων παικτών του, για να καλύψει το γεγονός ότι κατέβηκε με οχτώ παίκτες και χωρίς Αμερικανούς. “Ο καθένας ανταποκρίθηκε σε αυτό που έπρεπε να κάνει μέσα στο γήπεδο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, ξέραμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο και δεν αφήσαμε περιθώρια στον Φιλαθλητικό να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει. Όλα τα παιδιά αντεπεξήλθαν των δυσκολιών του αγώνα, γιατί ήμασταν μόνο οχτώ παίκτες και προχωράμε. Δεν έγινε και τίποτα… Συνεχίζουμε”, είπε ο Λαρισαίος γκαρντ.

Για την προσωπική του απόδοση δεν θέλησε να πει πολλά, άλλωστε έχει σκοράρει ξανά και τόσους πόντους και τόσα τρίποντα: “Μου βγήκαν τα σουτ, αυτό είναι όλο. Δεν μένουμε στην απόδοση του ενός. Δούλεψαν όλοι όσοι έπαιξαν για να μπορέσω να πάρω εγώ αυτά τα σουτ, όλα γίνονται μέσα από ομαδική δουλειά”.

 

To Top