Ασημακόπουλος στο PRESSARIS: “Οι μικροί έκαναν τη διαφορά”

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος μαζί με τον Σωτήρη Καραποστόλου πήραν τον Άρη στις πλάτες τους και τον οδήγησαν στη νίκη-πρόκριση επί του Φιλαθλητικού αλλά σύμφωνα με τον αρχηγό των κίτρινων το κέρδος από το σημερινό παιχνίδι ήταν η εμφάνιση των “μικρών”.

Μιλώντας στο PRESSARIS, ο 36χρονος φόργουορντ των κίτρινων υποστήριξε πως «θεωρώ πως τα νεαρά παιδιά ήταν αυτά που έκαναν σήμερα τη διαφορά και όχι οι έμπειροι παίκτες. Το λέω αυτό διότι από τους έμπειρους παίκτες ξέρεις τι να περιμένεις. Οι μικροί όμως έδωσαν πολύ σημαντικές λύσεις και μας βοήθησαν να κερδίσουμε έναν αγώνα που έκρυβε παγίδες. Εμείς φροντίσαμε να πάρουμε τα μέτρα μας, να είμαστε σοβαροί για να μην έχουμε πρόβλημα».
Οι αγώνες αυτοί αν και επίσημοι αποτελούν ουσιαστικά μέρος της προετοιμασίας όμως χρειάζεται εγρήγορση γιατί διεξάγονται σε μια χρονική περίοδο που καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. «Τα παιχνίδια αυτά είναι δύσκολα γιατί σε βρίσκουν στο στάδιο της προετοιμασίας και δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ποια εικόνα θα παρουσιάσουν οι ομάδες. Η ημερομηνία διεξαγωγής τους έχει ιδιαιτερότητες και γι’ αυτό το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε», τόνισε ο Ασημακόπουλος και πρόσθεσε: «Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας, να τελειοποιήσουμε την προετοιμασία μας και περιμένουμε να ενταχθούν στην ομάδα και οι παίκτες που είναι τραυματίες».
Όπως ήταν φυσιολογικό η υπόθεση με την έκδοση των δελτίων των τριών Αμερικανών αποσυντόνισε μέχρι ενός βαθμού τους παίκτες του Άρη. «Μας προβλημάτισε και σίγουρα προκάλεσε μια αστάθεια διότι δεν ξέρεις με ποια σύνθεση θα παραταχθείς. Παρόλα αυτά δείξαμε χαρακτήρα και η νίκη αυτή είναι πιο σημαντική απ’ όσο μπορεί να καταλάβει ένας φίλαθλος».

To Top