Καραποστόλου: “Δεν υποτιμήσαμε το Περιστέρι”

Ο Σωτήρης Καραποστόλου ήταν ξεκάθαρος: «Ο Άρης δεν υποτίμησε το Περιστέρι». Ο έμπειρος γκαρντ έδωσε σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα, κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν και οι κίτρινοι πάτησαν το πόδι τους στο «γκάζι» και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη.

Ο 34χρονος παίκτης τόνισε αρχικά: «Παρουσιαστήκαμε νωθροί στο ξεκίνημα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό το Περιστέρι το εκμεταλλεύτηκε μένοντας κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας και μέσα από την ομαδική δουλειά καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Δεν υποτιμήσαμε σε κανένα σημείο το Περιστέρι, απλά είναι φυσιολογικό όταν παίζουμε με επτά παίκτες να υπάρχει καταπόνηση».

Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε και για την παρουσία των νεαρών παικτών που βοήθησαν σημαντικά και έδωσαν σημαντικές λύσεις: «Σίγουρα έχουμε πολλά νέα και ταλαντούχα παιδιά τα οποία σήμερα βοήθησαν και αυτά τόσο στο σκοράρισμα όσο και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού».

Τέλος, στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου που στο τέλος του αγώνα ζήτησε το Κύπελλο: «Ο κόσμος βλέπει πολύ μπροστά, εμείς σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι που είναι με αντίπαλο την Πάτρα ή την Κηφισιά. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πλέον προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς Κυπέλλου».

 

To Top