Πάσαλιτς: “Πολύ καλύτεροι με τους Αμερικανούς και τον Πελεκάνο”

Εκ των κορυφαίων του Άρη και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 18 πόντους, ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το τέλος του αγώνα. Αναφέρθηκε στο νευρικό ξεκίνημα των κίτρινων αλλά και στις περιορισμένες λύσεις που διέθετε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής λόγω της μη συμμετοχής των τριών Aμερικανών.

Ο 25χρονος γκαρντ τόνισε αρχικά: «Στην αρχή δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Παίξαμε κάπως νευρικά στο πρώτο ημίχρονο και δώσαμε το δικαίωμα στο Περιστέρι να μείνει κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά. Παίξαμε πιο ελεύθερα και μας έδωσαν πολλές λύσεις τα νεαρά παιδιά όπως ο Λευτέρης (Μποχωρίδης) και ο Τάσος (Δήμας)».

Ο Πάσαλιτς μίλησε και για την βοήθεια που θα πάρει η ομάδα του από τους Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον αλλά και την προσθήκη του Μιχάλη Πελάκανου: «Σίγουρα θα είμαστε πολύ καλύτεροι με την παρουσία των τριών αυτών παιδιών αλλά και την προσθήκη του Μιχάλη Πελεκάνου. Είναι καλοί παίκτες και ο Μιχάλης είναι πολύ έμπειρος παίκτης και σίγουρα θα μας βοηθήσει αρκετά. Εκτός από αυτό θα μεγαλώσει το ροτέϊσον και ο προπονητής μας θα έχει περισσότερες επιλογές στα χέρια του».

Όσον αφορά την δική του απόδοση και τους 18 πόντους που σημείωσε ο Πάσαλιτς ήταν ξεκάθαρος: «Δεν με ενδιαφέρει και πολύ αυτό. Στόχος μου είναι να κερδίζει η ομάδα και για αυτό είμαι εδώ. Εγώ από την πλευρά μου θα δίνω τα δυνατά μου για να κερδίζει η ομάδα και αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει».

 

To Top