Καραποστόλου και δεύτερος σέντερ σε εκκρεμότητα εκτός του Βεζένκοφ

Στις αρχές της βδομάδας θα υπάρξει λογικά εξέλιξη και στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα στον Άρη πέραν του Βεζένκοφ. Οι κίτρινοι είναι σε συζητήσεις με τον Σωτήρη Καραποστόλου για την ανανέωση και θα κινηθούν πιο αποφασιστικά για τον δεύτερο σέντερ.

Άρης και Καραποστόλου θέλουν να συνεργαστούν και την επόμενη χρονιά, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο είναι πολύ πιθανό να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Λαρισαίου γκαρντ στις αρχές της βδομάδας.

Εξελίξεις θα υπάρξουν και στο θέμα του δεύτερου σέντερ, πίσω από τον Κώστα Χαρίση. Οι κίτρινοι παρότι υπάρχουν αμυδρές ελπίδες, δεν έχουν παρατήσει τελείως την υπόθεση του Βασίλη Καββαδά, έχουν δεύτερη εναλλακτική λύση τον Γιώργο Μπόγρη και τρίτη επιλογή είναι ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος πρέπει να σημειωθεί ότι έχει συμβόλαιο με τους κίτρινους για την επόμενη χρονιά. Ο 23χρονος σέντερ αναμένεται στις αρχές της βδομάδας στην Θεσσαλονίκη και είναι βέβαιο ότι θα συζητήσει με τους ανθρώπους του Άρη τι μέλλει γενέσθαι.

 

To Top